Su anda ondeki fan nasil takiliysa o da oyle takilmasi lazim. Yani on tarafi her turlu kasanin onune bakacak. Ondeki fan iceriye cekecek, arkadaki ondan cekip tahliye edecek.
Detaylar
Kim cevapladı?Su anda ondeki fan nasıl takiliysa o da oyle takilmasi lazim. Yani on tarafi her turlu kasanin onune bakacak. Ondeki fan iceriye cekecek, arkadaki ondan cekip tahliye edecek.
Hocam arka fanın ön kısmı arkaya bakması gerekmezmi aslında PC cok ısınmazmi.
Hocam arka fanın ön kısmı arkaya bakması gerekmezmi aslında PC cok ısınmazmi.
Isaretledigim gibi olacak. Genel mantik su: Kasa onden havayi iceri alir, icerideki havayi sogutucunun on fani iceri ceker, arkadaki fan disari atar. Egzoz fani da tum havayi tahliye eder. Sen arkadaki fani ters takarsan tam tersi hava sıkısacagi icin daha cok isinacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Isaretledigim gibi olacak. Genel mantik su: Kasa onden havayi iceri alir, icerideki havayi sogutucunun on fani iceri ceker, arkadaki fan disari atar. Egzoz fani da tum havayi tahliye eder. Sen arkadaki fani ters takarsan tam tersi hava sıkısacagi icin daha cok isinacak.
Eki Görüntüle 270567
Bir yandanda araştırıyorum kafam corba oldu artık bu fanlar sırt sırta falan mı olmalı.
Yani, arastirabilirsin yine de ama ben sana dogru olan yontemi soyluyorum zaten. YouTube'a "Thermalright hava sogutucu nasil takilir?" diye aratsan da ayni seyin yapildigini goreceksin.Bir yandanda araştırıyorum kafam corba oldu artık bu fanlar sırt sırta falan mı olmalı.
Yani, arastirabilirsin yine de ama ben sana dogru olan yontemi soyluyorum zaten. YouTube'a "Thermalright hava sogutucu nasıl takilir?" diye aratsan da ayni seyin yapildigini goreceksin.
Öyle bir vidio bulamadım maalesef benim ön taraf için yaptığım işlem doğru mu peki.
Buradaki fotograftaki fan yonu dogru, arkasina takacagin 2. fan icinde ayni islemi yapacaksin.Öyle bir vidio bulamadım maalesef benim ön taraf için yaptığım işlem doğru mu peki.
Dosya Ekleri
Buradaki fotograftaki fan yonu dogru, arkasina takacagin 2. fan icinde ayni islemi yapacaksin.
Oda mı aynı tarafa bakacak.
Evet. Icin yine rahat olmayacaksa denemesi bedava, ilk dedigim sekilde dene ve sicakliklari kontrol et. Sonra kendi dedigin gibi ters takip deneyebilirsin.
Evet. Icin yine rahat olmayacaksa denemesi bedava, ilk dedigim sekilde dene ve sicakliklari kontrol et. Sonra kendi dedigin gibi ters takip deneyebilirsin.
Hocam sorun o degil bilgim 0 o yüzden sizden yana sıkıntım yok bilen kişiden yardım almak iyidir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Gamebooster GB-2718FFW monitörün güç adaptörü ve kablosu nereden bulunur?
- Mehmet Emre KARAGÖZ
-
-
-
-