Bende stok kalmadığı için hafta başı Temu'dan Thermalright heilos V2 siparişi vermiştim. V1 de Intel ve AMD için ayrı seçenekler vardı. V2 de böyle bir şey yazmıyor sıkıntı olur mu kullanımda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende stok kalmadığı için hafta başı Temu'dan Thermalright heilos V2 siparişi vermiştim. V1 de Intel ve AMD için ayrı seçenekler vardı. V2 de böyle bir şey yazmıyor sıkıntı olur mu kullanımda bilgisi olan var mı?

AMD olanı 40x40mm, Intel olanı 30x40mm boyutunda, içerik farkı yok sadece boyut. V2 olanında 40x50mm boyutunda olması gerekiyor, buzdolabında tut biraz, işlemcine veya ekran kartına uygun biçimde kes uygula.

Bir de V1 0.2mm, V2 modeli 0.25mm olarak geliyor.

Hiç yoktan iyidir de yurt dışından gelecek olduktan sonra AliExpress'ten daha büyük boyutlu bir PTM7950 getirmek daha mantıklı kaçıyor.

Az önce baktım 80x40 boyutundaki PTM7950 vergisiyle birlikte 588₺'ye geliyor. Öyle de böyle de 10 günde gelecek.

Şahsen mantıksız geldi bana.

Bu ürünü maket bıçağıyla fazla kısmı kesip GPU içinde kullanabiliyor muyuz?
Evet ve çokta iyi oluyor. Özellikle hotspot derdi olan kartlarda güzel fark yaratıyor. Ürün çok ince bu yüzden dikkatli ve keskin bir makas veya maket bıçağı ile bastırmadan kesmek gerekiyor aksi takdirde formu bozulabiliyor.