Bütçe
4000

Topcu

Uzman
Merhaba. Tam boy 120'lik hava soğutucular kasama sığmıyor.

Bu ürünün rakibi var mı? Bu boyutlarda (150 mm altında) tavsiye edebileceğiniz başka bir soğutucu var mıdır?

Rakip olarak https://www.pazarama.com/id-cooling...Tx95KmdovEwhy-VTEvt-af051JFNOTFUZ8KMLdBeK1J00 bu ürünü buldum.

Id Cooling'e kıyasla Thermalright nasıl olur sizce? Özellikle sessizlik açısından soruyorum.

Id Cooling sitesinde minimum 700 +-200 rpm belirtilmiş. Thermalright'ta minimum rpm değerini göremedim.

Son düzenleme:
148 hiç fark etmemiştim. İşlemci 5600G. Wraith Stealth ile rahat soğuyor. Fan devrini de en düşükte tutuyorum. 500 rpm civarı dönüyor olmalı. Fakat ufak bir cızırtısı var. Bir de güzel görünsün istiyorum. O yüzden soğutucu almaya karar verdim. RPM değeri 300'lere kadar inse, sıfır sesle çok güzel olurdu. Thermalright fanı en düşük rpm'de muhtemelen daha sessiz olur.

148 hiç fark etmemiştim. İşlemci 5600G. Wraith Stealth ile rahat soğuyor. Fan devrini de en düşükte tutuyorum. 500 rpm civarı dönüyor olmalı. Fakat ufak bir cızırtısı var. Bir de güzel görünsün istiyorum. O yüzden soğutucu almaya karar verdim. RPM değeri 300'lere kadar inse, sıfır sesle çok güzel olurdu. Thermalright fanı en düşük rpm'de muhtemelen daha sessiz olur.
Bendeki Peerless Assasin 120 fanı 240 RPM'e kadar iniyor ama hafif rulman sesi geliyor 500 altında.
120 mm herhangi bir harici fan takılabiliyor zaten eğer sesli gelirse.