mentel455

Başarılı
Anakartım: MSI 520M a Pro.
İşlemci soğutucum: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.

Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum. Bunun için hangi RGB kontrolcüsünü almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu RGB çıkışı ARGB'ye çevirmek için, anakartta RGB çıkış yok.

Anakartım: MSI 520M a Pro.
İşlemci soğutucum: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.

Anakartımda RGB desteği olmadığı için soğutucunun RGB'lerini bağlamıyorum. Bunun için hangi RGB kontrolcüsünü almam lazım?

Benim anakartta 3 pin adresnebilir ARGB çıkışı yokmuş sizin var mı? Bu çıkış olmadan yine de istediğimiz gibi tek renk olmadan ayarlayabiliyor muyuz cahilliğime verin.

Anakartınızda bu çıkış olmadığı için kontrolcü alıyorsunuz zaten, anakartınızda olsa soğutucu LED kablosunu oraya takardınız.

Benim anakartta 3 pin adresnebilir ARGB çıkışı yokmuş sizin var mı? Bu çıkış olmadan yine de istediğimiz gibi tek renk olmadan ayarlayabiliyor muyuz cahilliğime verin.

Estağfurullah. Benim de anakartımda da yok. Fanları kontrolcüye bağlayıp, PSU'dan gelen Molex kabloyu kontrolcüye takıyorsunuz. Ondan sonra kumandasından, kontrolcünün kendi üstündeki tuşlardan istediğiniz renkleri ayarlayabilirsiniz. Kasadaki reset kablosunu kontrolcüye takarsanız, reset tuşuna basarakta değiştirebilirsiniz.