Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mentel455

Başarılı
Arkadaşlar aldım ama ne video var ne de kutunun içinden çıktı ne yapacağım ile ilgili.

IMG_1744.webp

IMG_1745.webp

IMG_1746.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kırmızılarla işiniz yok, onların kapakları duruyorsa takın geri, yeşilleri kontrolcünün LED yazan soketlerine takın.

Kontrolcünün yanında güç girişi vardır power yazan yer, PSU'dan gelen güç soketi de oraya takın o kadar.

Screenshot_2025-07-19-17-13-41-99_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.webp

Kabloların adını tam olarak bilmiyorum hocam nasıl anlayabilirim herhangi bir kaynak video var mı izleyip yapabileceğim… özür dilerim.
Sorun değil. 3. Resimde tek halde elinde tuttuğun kablo 4 pin kablosu. Onu kontrolcüdeki FAN girişine tak. İlk fotoğrafta yüzük parmağında 2 adet kablo var. En sağ taraftakini kontrolcüdeki ARGB bölümüne tak.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_1749.webp

Yardım eden arkadaşlara sadece şunu diyeceğim Allah hepinizden razı olsun gerçekten bu forumda bildiğim konularda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ve bir sıkıntı yaşayınca video falanda bulamadım bayağı bilgisiz kaldım ama yine de sorunu buradan çözdüm sizin sayenizde tekrardan Allah razı olsun teşekkür ederim hepinize teker teker.