Thermalright Peerless Assassin alınır mı?

ulivii

Uzman
(RX 6700XT, i5 10400F güncel) Fiyatlar düzelince R5 7500F veya yakın fiyatlarda daha iyi bir işlemci olursa ona geçeceğim. Sizce gerek var mı Peerless'a yoksa Burst Assasin alıp geçeyim mi daha ucuza?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız yere yakın Peerless Assassin ya da Phantom Spirit ilanı varsa değerlendirebilirsiniz. 7500F için fazlasıyla yeterli olur, illa sıfır olacak derseniz Assassin King de işinizi görür.

Peerless assasin kullanıyorum, R5 7500f var boşta 37-40 arası, am5 güçlendirme kitide takılı ama onu da baz almalısın. Sıcaklık ortalama 40 derece

Yaşadığınız yere yakın peerless Assassin ya da Phantom spirit ilanı varsa değerlendirebilirsiniz. 7500F için fazlasıyla yeterli olur, illa sıfır olacak derseniz Assassin king de işinizi görür.

Hocam neredeyse aynı fiyata satıyorlar zaten uğraşmaya gerek yok. Biliyorum peerless fazlasıyla yetecek sadece daha ucuza çözsem nasıl olur diye sordum.

Phantom Spirit alırsan daha iyi olur. 7500F'e 4 bakır bile yetiyor.

Burst Assassin de olur Assassin King de olur o zaman. 1200 TL civarına çift kuleli bulabilirseniz daha iyi olur diye önerdim ikinci eli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…