necessaryx

Uzman
İyi günler,

Soğutucuyu hiçbir şekilde takamıyorum. İkisini teker teker sıkıyorum, tutmuyor. Tek tek yapmaya çalışınca birisi havada kalıyor. Diğerini bastırmayı deniyorum, vida içine oturuyor ama ne kadar tornavidayla döndürsem de tutmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Beni de zamanında çok delirtmişti Phantom'da. Videoda dediği gibi dönüşümlü sıkman gerekiyor. Çeyrek tur sol, çeyrek tur sağ gibi.
Bu ikisi oturana kadar daha bile az olabilir.

Önce tek tarafında sadece vidayı bir iki tur çevirip tuturun. Çok sıkmayın yoksa diğer taraf yukarı kalkar. Az sıkıp birinci tarafı takın ve ardından diğer tarafı takın. Biraz bastırmanız gerekecek ama takabilirsiniz. Sonra ikisini de sıkın. Sonuna dek sıkıp bir tur geri çekin.
Vee kullanıma hazır. İyi günlerde kullanınız.

İyi günler,

Soğutucuyu hiçbir şekilde takamıyorum. İkisini teker teker sıkıyorum, tutmuyor. Tek tek yapmaya çalışınca birisi havada kalıyor. Diğerini bastırmayı deniyorum, vida içine oturuyor ama ne kadar tornavidayla döndürsem de tutmuyor.
Azar azar karşılıklı sıkmayı dene. Bende de sıkıntı çıkmıştı.

Teşekkürler arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu hallettim. Hiç bit türlü olmadı en sonunda bir vidayı tutturup diğer tarafını bastırdım anca öyle tuttu.