Lain Iwakura
Uzman
PS5'in GTA 6'yı 60FPS çalıştırması kesinlikle imkansız. Kaç yıllık cihaz, hatta açması bile mucize.
PS5'in GTA 6'yı 60FPS çalıştırması kesinlikle imkansız. Kaç yıllık cihaz, hatta açması bile mucize.
Red Dead Redemption 2'ye PS5 için 60 FPS desteği eklenmeyince topluluk, CheatRunner
v0.18 ile bu desteği eklemiş.
Eki Görüntüle 283383Eki Görüntüle 283384
Alakası yok, GTA 4 fizik motoru tamamen FPS'e bağlıydı. Güncel oyunlarda durum o şekilde değil, zaten o yüzden bilgisayar üzerinde bir FPS limiti olmadan sorunsuz şekilde oynayabiliyorsunuz RDR 2'yi.Peki bu RDR2 fiziğini bozuyor mu? Çünkü GTA 4 içinde 60 FPS yapınca fizik motoru bozuluyordu.
PC'de zaten FPS sınırını kalmayacak? PS6'dan önce PC'ye çıkacak zaten.Adamlar neden PS5 60 FPS desteği getirinler ki PS6 da 60 FPS diyip 3 katı parayla satmak varken.
Haritada polis arabası işaretleri disko topu gibi dönüyorduPeki bu RDR2 fiziğini bozuyor mu? Çünkü GTA 4 içinde 60 FPS yapınca fizik motoru bozuluyordu.
Stabil bir 60 FPS veremeyecegine kesinlikle ben de katiliyorum ama acmasi mucize degil. RDR2'yi nasil PS4'te calistirdilarsa Rockstar bunu da basarir. Donanimi dibine kadar siyirir, merak etmeyin.PS5'in GTA 6'yı 60FPS çalıştırması kesinlikle imkansız. Kaç yıllık cihaz, hatta açması bile mucize.
Rockstar olmasa başka birisi yapamaz bundan bahsediyorum. Açması mucize derken Rockstarın yapacağı optimizasyon sayesinde çalışır diyorum. 2020 yılında çıkmış cihazdan bahsediyoruz 6 yıllık cihazda GTA 6 çalıştırmak cidden zor bir iş, Rockstarı optimizasyon konusunda taktir ediyorum.Stabil bir 60 FPS veremeyecegine kesinlikle ben de katiliyorum ama acmasi mucize degil. RDR2'yi nasıl PS4'te calistirdilarsa Rockstar bunu da basarir. Donanimi dibine kadar siyirir, merak etmeyin.![]()