Hepsinde JRAINBOW isminde olmaz. Açıklamasında adressable RGB yazan soketleri uyumlu olur.

Aynı soğutucu bende var. Tek soket yeterli oluyor. İki fanı tekliyoruz zaten ikisinin ucu bir noktada birleşiyor. Tek soket yeterli olur.

MSI ARGB portlarının ismini değiştirmiş, bendeki Anakart'da öyle.

Hepsinde JRAINBOW isminde olmaz. Açıklamasında adressable RGB yazan soketleri uyumlu olur.

Aynı soğutucu bende var. Tek soket yeterli oluyor. İki fanı tekliyoruz zaten ikisinin ucu bir noktada birleşiyor. Tek soket yeterli olur.

Yok ben fanın çalışmasından bahsetmiyorum ledleri yani ışıklı çalışmasından bahsediyorum. Şİmdi iki fan var ya bu fanları nasıl ışıklı çalıştırabilirim? Benim kullandığım model düz RGB değil ARGB. ARGB çalıştırmak için 3 pinli bir yapı gerekiyor sanırım.

Yok ben fanın çalışmasından bahsetmiyorum ledleri yani ışıklı çalışmasından bahsediyorum. Şİmdi iki fan var ya bu fanları nasıl ışıklı çalıştırabilirim? Benim kullandığım model düz RGB değil ARGB. ARGB çalıştırmak için 3 pinli bir yapı gerekiyor sanırım.
Var işte hocam o, onu anlatıyorum ben de. Her iki fanı ortak uca bağlayabiliyorsunuz. ARGB uçları için iki ucu tek soketle bağlama imkanı var birleştirip.

Var işte hocam O, onu anlatıyorum ben de. Her iki fanı ortak uca bağlayabiliyorsunuz. ARGB uçları için iki ucu tek soketle bağlama imkanı var birleştirip.

Hocam ben sanırım anlayamadım. Şimdi bu soğutucunun çoklayıcısı fanlara güç vermek için değil mi? Yani fanları çalıştırmak için.
ARGB içinde mi ayrı çoklayıcısı var? Fanlara baktımda bir fanda iki uç var biri dişi biri erkek yani toplam 4 kablo var.

Hocam ben sanırım anlayamadım. Şimdi bu soğutucunun çoklayıcısı fanlara güç vermek için değil mi? Yani fanları çalıştırmak için.
ARGB içinde mi ayrı çoklayıcısı var? Fanlara baktımda bir fanda iki uç var biri dişi biri erkek yani toplam 4 kablo var.
Evet, CPU fan kısmına ayrı, ARGB için ise ayrı pinleri mevcut.

Evet, CPU fan kısmına ayrı, ARGB için ise ayrı pinleri mevcut.

Şimdi araştırdımda 2 tane JRGB ve 2 tane JRAINBOW var mış. ARGB için JRAINBOW pinlerine takacakmışım fanlardaki LED kablolarını. Zaten iki tane fanım var iki tane anakart üstünde pin var. Zaman ayırdığın için sağ ol dostum.