Ayrıca termal ped olması gereken yerlere de, macun mu sürmüşler ?
Termal putty, pad yerine kullanılıyor.
Faz değişimli padlere benziyor.O resim ne öyle ?
"Arap Macunu bol bulunca, bi yerlerine sürermiş." gibi olmuş.
Tam olarak ankara necatibey bdh hp teknik servisin sürdüğü macunlar bu resimdekiler. Termal pad o küçük yerlere lazımdı galiba koymamışlar beyaz köpüğümsü bir sıvı var.O resim ne öyle ?
"Arap Macunu bol bulunca, bi yerlerine sürermiş." gibi olmuş.
Tam olarak Ankara necatibey bdh HP teknik servisin sürdüğü macunlar bu resimdekiler. Termal pad o küçük yerlere lazımdı galiba koymamışlar beyaz köpüğümsü bir sıvı var.
Elimdeki tf 7 bitince araştırıp iyi bir bakım için götürürüm. Sağolun hocam. Şuan 10 dakika rdr 2 oynadım sonuçlar yeterince iyi.Ankaradaysanız baburtech var ziya gokalp caddesinde oraya goturseydiniz.
Bi fark olur mu ?
1750 tl fiyat çekmeseler gidip verirdim. Kocaelide alper karadağ var o bile 1200tl yazıyor ona yollarım daha iyi. Ama teşekkürler çok mutlu oldum.Ankaradaysanız baburtech var ziya gokalp caddesinde oraya goturseydiniz.
@8898 hocam 1 hafta geçti GPU aynı baremde ilerliyor. CPU ise dengeli kullanımda RDR de resim atmıştım 68 69 üstüne hiç çıkmıyordu şu an 72 75 arası, performans moduna alırsamda 77 civarı geziyordu ama 85 87 arası inmiyor artık termal macunun etkisi böyle sürekli azalarak mı gidecek?
Surulmesine bagli olarak ve havalara bagli olarak degisir hocam.
Bende macunu uyguladım yaklasik 2-3 ay oldu 2 derece disinda bir artis olmadi.
Ortaya nokta bırakıp kapattım ben yayma yapmadım.Anlayamadım ki GPU 2 3 derece arttı ama CPU net bir 7 derece artış yaşadı acaba ısınınca dışarı mı taşma yaşadı sonuçta laptop. Daha yeni sürdüm 6 ay sonraya sakliyordum kalanını acaba bir daha mi açıp değiştirsem.