BrkDMR

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam hatırlamıyorum ama ya aynısı ya da bir benzeri(v3 olduğuna eminim) modelini aldım 3 adet. RGB soketleri birbirine taktım, son ucuda anakarta JRGB yuvasına taktım. Bir tane boşta JRGB (3pinli) yuva varsa takarsın. Fan kablolarını ayrı ayrı kontrol edebilmek için SYS_FAN lara taktım.
Bu arada fiyatının çok üstünde performans veriyor.
Bende aynısının pz versiyonu var 4 SYS_FAN girişi var.

Teşekkür ederim hocam 4 fanı tek tek SYS_FAN'a mı bağlayım yani zincir yapmadan.

Bende konu açmıştım sosyalde. Çektiği amperden dolayı, mümkün olduğunca farklı girişlere bağlamamı tavsiye ettiler. Kablolar biraz kısa olduğu için mecburiyetten 2 fan birbirine bağladım. Diğer tek fanı ise tek SYS_FAN'a taktım. Yani 2 taneyi tek SYS_FAN girişine taktım ve sorunsuz kullanıyorum.

Eğer anakartı almadıysan bu modeli öneririm. Kabloların hepsi anakartın arkasından takılıyor. Sıfır kablo görüntüsü(ekran kartı ve soğutucu kablosu tek görünüyor onlara yapacak bişey yok)

Tabi kasanız bu montaja uygunsa alın.

Bende konu açmıştım sosyalde. Çektiği amperden dolayı, mümkün olduğunca farklı girişlere bağlamamı tavsiye ettiler. Kablolar biraz kısa olduğu için mecburiyetten 2 fan birbirine bağladım. Diğer tek fanı ise tek SYS_FAN'a taktım. Yani 2 taneyi tek SYS_FAN girişine taktım ve sorunsuz kullanıyorum.

Eğer anakartı almadıysan bu modeli öneririm. Kabloların hepsi anakartın arkasından takılıyor. Sıfır kablo görüntüsü(ekran kartı ve soğutucu kablosu tek görünüyor onlara yapacak bişey yok)

Tabi kasanız bu montaja uygunsa alın.
Amperden sıkıntı oluyorsa bende 2 2 ayırıp öyle takayım fanları 2 farklı SYS_FAN girişine yani