galileo

Başarılı
Merhaba,

Sabah bilgisayarı açtığımda PSU fanından yoğun bir ses geliyordu. Toz birikmesi olduğunu düşünüp kurutma makinesiyle soğuk ayarda tozlarından temizledim. Başta ses gelmemesine rağmen tekrar PC'yi yeniden başlattığımda bilgisayar yük altında olmadığında ses aşırı fazla geliyor. Konuya ses kaydını bırakacağım. Lakin POE 2 gibi yük altına sokan bir oyunu açtığımda ses neredeyse kayboluyor. Problemin ne olduğunu bilmiyorum lakin her şeyin çok pahalı olduğu bu dönemde herhangi bir voltaj dalgalanmasından ekran kartı veya anakartımı kaybetmek istemiyorum.

PSU: Thermaltake H330 kasa dahili 650W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500-3.000 TL arasında bir bütçem var.

Dur. 3000tl dediğini yeni gördüm aklımda 4k olarak kalmış. Bekle biraz bakacağım.

2500-3.000 TL arasında bir bütçem var.

benim kullandığım 600w olanı. 700W olanı da 2300 civarı teknobiyotik'de. Ben de oradan aldım, güvenilir.

Eğer ki kumar oynamayı seviyorsanız :

1767384714056.webp

Dur. 3000TL dediğini yeni gördüm aklımda 4K olarak kalmış. Bekle biraz bakacağım.

Benim kullandığım 600W olanı. 700W olanı da 2300 civarı Teknobiyotik'de. Ben de oradan aldım, güvenilir.

Eğer ki kumar oynamayı seviyorsanız:

Eki Görüntüle 215401

Öncelikle çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Kumara girmek istemiyorum ama diğer yandan da bütçemi aşamıyorum o yüzden attığınız 700W High Power PSU'yu almayı düşünüyorum.

Dur. 3000TL dediğini yeni gördüm aklımda 4K olarak kalmış. Bekle biraz bakacağım.

Benim kullandığım 600W olanı. 700W olanı da 2300 civarı Teknobiyotik'de. Ben de oradan aldım, güvenilir.

Eğer ki kumar oynamayı seviyorsanız:

Eki Görüntüle 215401

Merhaba hocam tekrardan, FSP 650W 80 Plus sertifikalı PSU'sunu aldım. Aşağıya aldığım linki bırakıyorum.
amazon

Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için. Kumara girmek istemiyorum ama diğer yandan da bütçemi aşamıyorum o yüzden attığınız 700W High Power PSU'yu almayı düşünüyorum.

Merhaba hocam tekrardan, FSP 650W 80 Plus sertifikalı PSU'sunu aldım. Aşağıya aldığım linki bırakıyorum.
amazon
PSU tierlistte tier E olarak gozukuyor. En kotu tier F olacak sekilde.

Sistemin detayli ozelliklerini yazar misiniz?