Elektronik Thermaltake S200 ARGB 550W ATX bilgisayar Kasası 3.249 TL

Bu ürünü önerir misiniz?

Psu sesi biraz fazla. 4 yıllık Ps4 sesine yakın bir ses çıkarıyor gibi hissediyorum. Onun haricinde memnunum. Görünüşü çok güzel, RGB ışıklar çok hoş. Beyaz renklisi denk geldi bana çünkü siyahın stoğu bitmişti hazır kasalarda.

Ayrıca attığınız deepcool kasayı tier listinizde f tier'a koymuşsunuz. F tier'a koyduğunuz bir ürünü neden önerdiğinizi de anlayamadım.

Ayrıca attığınız deepcool kasayı tier listinizde f tier'a koymuşsunuz. F tier'a koyduğunuz bir ürünü neden önerdiğinizi de anlayamadım.
İkisi farklı modeller.
F Tier olan:

Linkteki:

Biraz daha dikkatli incelenebilir

Son düzenleme:
Bu mesajı konuyu sonradan okuyabilecek birisi için yazıyorum. @The Man From Earth'in Berkay hoca ile önceden yaptığı kasa rehberi sağlamdır. Şahsen o rehberden bakarak indirim vaktinde 1500TL'ye Phanteks P360a kasa almıştım. İnanın aldığım ürün beni hiç pişman etmedi. O listedeki yerini hak ettiğine inanıyorum. Kısacası bir şey diyorsa yerindedir, güvenebilirsiniz.

Hocam senin TP ismi ne Listenin üstünden 3 yılı aştı çünkü
Aslında yenilemek lazım, bir ara başladık da hatta ama piyasadaki kasa sayısı 2000'i geçti, hepsini detaylı incelemek aylarla bile bitmeyecek.

İki senedir kullanıyorum. Öndeki fanlardan biri soluk, biri farklı bir renkle karışık yanıyor. Onun dışında bir sıkıntı çıkarmadı.

Çok ses yapıyor kasa maalesef. Ben kasım gibi hazır sistem alırken bu kasayı almak zorunda kaldım çünkü başka seçenek yoktu... Vardı ama diğerleri daha kötüydü.

Aha şubatta yine yorum yazmışım unutmuşum ben bu yorumumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…