Merhaba. Thermaltake Toughpower 1200W 80+ Platinum güç kaynağım sabah uyandığımda çalışmaz oldu. Kısa devre yapıyorum yine çalışmıyor. 3 sene önce almıştım bu ürünü Vatan Bilgisayar'dan. Vatan Bilgisayar 2 sene garanti diyor ama ürün kutusunda 10 yıl garantili diyor. Hangisi doğrudur?
Öyle bir şey varsa zaten tesisatı komple elden geçirmek gerekir kasaya dokunduğunuz zaman elektriklenme oluyor muydu
Kabloyu sürekli çıkar tak çıkar tak yapmaktan bozulmuş olabilir güç kaynağınız çok geçmiş olsun.
Evet ev tesisatında ya da sigortada sorun olabilir dediğime mutlaka bakın bilgisayar kasasının metal kısımlarına eliniz ile (PC açıkken) dokundığunuz zaman böyle gıdıklanma tarzı bir şey oluyorsa topraklamada sıkıntı vardır.
Hocam kutusunda ve sitesinde 10yil garantili yazıyor. Vatan da 2 yıl. 2.5 sene oldu ben alalı. Bugün bir destek kaydı oluşturdum global sitesinden bakalım umarım yardımcı olurlar.
Hocam kutusunda ve sitesinde 10yil garantili yazıyor. Vatan da 2 yıl. 2.5 sene oldu ben alalı. Bugün bir destek kaydı oluşturdum global sitesinden bakalım umarım yardımcı olurlar.