Merhaba. Thermaltake Toughpower 1200W 80+ Platinum güç kaynağım sabah uyandığımda çalışmaz oldu. Kısa devre yapıyorum yine çalışmıyor. 3 sene önce almıştım bu ürünü Vatan Bilgisayar'dan. Vatan Bilgisayar 2 sene garanti diyor ama ürün kutusunda 10 yıl garantili diyor. Hangisi doğrudur?

Ürün link: https://www.vatanbilgisayar.com/the...-platium-1200w-full-mmoduler-guc-kaynagi.html
Güç kaynağı kısa devre yöntemi ilede mi açılmıyor?

Güç kaynağı kısa devre yöntemi ile de mi açılmıyor?

Yok hocam açılmıyor. Sağdan 3. ve 4. pine ataş sokuyorum açılmıyor.

Öyle bir şey varsa zaten tesisatı komple elden geçirmek gerekir kasaya dokunduğunuz zaman elektriklenme oluyor muydu
Kabloyu sürekli çıkar tak çıkar tak yapmaktan bozulmuş olabilir güç kaynağınız çok geçmiş olsun.
Evin tesisatı mi hocam bilemiyorum kiracıyım.

Yok hocam açılmıyor. Sağdan 3. ve 4. pine ataş sokuyorum açılmıyor.

Evin tesisatı mi hocam bilemiyorum kiracıyım.

Evet ev tesisatında ya da sigortada sorun olabilir dediğime mutlaka bakın bilgisayar kasasının metal kısımlarına eliniz ile (PC açıkken) dokundığunuz zaman böyle gıdıklanma tarzı bir şey oluyorsa topraklamada sıkıntı vardır.

Hocam kutusunda ve sitesinde 10yil garantili yazıyor. Vatan da 2 yıl. 2.5 sene oldu ben alalı. Bugün bir destek kaydı oluşturdum global sitesinden bakalım umarım yardımcı olurlar.
O tarz bir durum NZXT'de de vardı. Vatandaki garanti bitince global garanti devreye giriyor olması gerekli.

O tarz bir durum NZXT'de de vardı. Vatandaki garanti bitince global garanti devreye giriyor olması gerekli.
Teşekkürler hocam deneyeceğim garantiyi

O zaman PSU tetik bile almıyor. Garantisi varsa yollayın direkt.

Hocam yerine bu psu yu gönderdiler degisim yaptilar sizce almali miyim

Son düzenleme: