Topcu

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunun BX1 versiyonunu almıştım. Tier listenin en alt sırasındaydı ama ona rağmen sessiz çalışıyor ve gerekli korumalara sahipti. Bu onun üst modeli, iyi bir model ve modüler olması cabası. Tavsiye ederim.

Merhaba. Beyaz PSU bakıyorum. Yüksek seviyeli ekran kartları almam, en fazla 5070 ayarında bir kart alırsam alırım. O yüzden bana yeter 750 watt. Sizce bu alınır mı?

Aslında https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJFKL1VT/ bu PSU'nun indirime girmesini bekliyordum ama belki Thermaltake daha iyidir.

Bu attıklarım en azında C segment PSU'lar değildir diye umuyorum.
Thermaltake daha kötü sayılır. GT serisi iç bileşenlerinden kısılma yapılmış bir seri. O fiyatı pek hak ettiği de söylenemez. İllaki beyaz gerekli değilse Cratos 850W gibi modellere yönelin. Sonrada sleeve kablo eklenebilir.

Son düzenleme:
@Topcu, özellikle kabloları beyaz PSU bulmak çok zor, seçeneğiniz pek yok yani, daha iyisi için paraya kıymak gerekiyor.

Fazla pahalı hocam. Gigabyte'ın 1000W'lık modeli kötü değildi. 850W'lık modelide o şekildedir diye düşünüyorum. Beyaz olarak tek alınası model o gibi duruyor.
İtopya'da 7500 gibi bir fiyata iniyordu 850 Watt olan model. Taksit sorun oluyor diye almamıştım oradan. Amazon da indirse alacağım hemen :(