Merhaba. Beyaz PSU bakıyorum. Yüksek seviyeli ekran kartları almam, en fazla 5070 ayarında bir kart alırsam alırım. O yüzden bana yeter 750 watt. Sizce bu alınır mı?
Ben bunun BX1 versiyonunu almıştım. Tier listenin en alt sırasındaydı ama ona rağmen sessiz çalışıyor ve gerekli korumalara sahipti. Bu onun üst modeli, iyi bir model ve modüler olması cabası. Tavsiye ederim.
Merhaba. Beyaz PSU bakıyorum. Yüksek seviyeli ekran kartları almam, en fazla 5070 ayarında bir kart alırsam alırım. O yüzden bana yeter 750 watt. Sizce bu alınır mı?
Thermaltake daha kötü sayılır. GT serisi iç bileşenlerinden kısılma yapılmış bir seri. O fiyatı pek hak ettiği de söylenemez. İllaki beyaz gerekli değilse Cratos 850W gibi modellere yönelin. Sonrada sleeve kablo eklenebilir.
Fazla pahalı hocam. Gigabyte'ın 1000W'lık modeli kötü değildi. 850W'lık modelide o şekildedir diye düşünüyorum. Beyaz olarak tek alınası model o gibi duruyor.
Fazla pahalı hocam. Gigabyte'ın 1000W'lık modeli kötü değildi. 850W'lık modelide o şekildedir diye düşünüyorum. Beyaz olarak tek alınası model o gibi duruyor.