Watt olarak yeterli ama TR2 ST modeli kötü bir modeldir. DC-DC modeli C-, eski tip modeli de F Tierdır ki içerisindeki bileşenler üreticisine göre değişir ve sabit değildir. İmkan varsa değiştirmenizi öneririm, güvenilir bir ürün değil.
Bende aynı TR2 S modelinin hem OEM hem de yenilendiği söylenen TR2 ST modeli var. OEM yani kasanın içinden çıkan isimsiz, eski hali 10 sene sorunsuz çalışmışken daha sonra geçtiğim TR2 ST modeli sistemde kararsızlıklara yol açtı. Şuan ana sistemimde kullanmak için güvenmediğimden değiştirdim ve Pentium işlemcili güç çekmeyen bir sistemde takılı.
Merhaba, yakın zamanda elime bu güç kaynağı geçti ve bilgisayarımda şuan Thermaltake'in 700W bir güç kaynağı takılı, modeli tam belli değil ama özellikler olarak Smart 700W modeline denk. 10 yıl önce aldığımız bir kasanın içerisinde gelmişti ve hâlen daha onu kullanıyorum, değiştirmek istiyorum. Elime de böyle bir PSU geçti ve zannedersem çok da kötü bir model değilmiş. Sizce kullanayım mı yoksa iki güç kaynağımı da satıp başka bir güç kaynağı mı alayım?
Not: Bu model TR2 S değil, TR2 ST; tier listlerde F kısmında olan TR2 S modelinden farklı olarak en yüksek 700W değil 750W modeli var ve...