CoAmca Gelişen Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Beğeniler -4 10 Mayıs 2024 #1 Haritayı açmayı bulamadım, evime gitmem gerek ama nasıl giderim bilmiyorum. 10 dakikadır oynuyorum oyunu.
Haritayı açmayı bulamadım, evime gitmem gerek ama nasıl giderim bilmiyorum. 10 dakikadır oynuyorum oyunu.
Çözüm Cruslan 10 Mayıs 2024 Haritanın dışına sür. Haritada içinde bulunduğunuz işaretlenmiş dairenin dışına çıkan yollara giderseniz ev diyebileceğimiz garajınıza ulaşırsınız.
Haritanın dışına sür. Haritada içinde bulunduğunuz işaretlenmiş dairenin dışına çıkan yollara giderseniz ev diyebileceğimiz garajınıza ulaşırsınız.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.735 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.820 10 Mayıs 2024 #2 Haritanın dışına sür. Haritada içinde bulunduğunuz işaretlenmiş dairenin dışına çıkan yollara giderseniz ev diyebileceğimiz garajınıza ulaşırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Haritanın dışına sür. Haritada içinde bulunduğunuz işaretlenmiş dairenin dışına çıkan yollara giderseniz ev diyebileceğimiz garajınıza ulaşırsınız.