Ömer_Yeter
Yetkin
Arkadaşlar. Daha önce de belirttiğim gibi bu indirim dönemini ben daha çok DLC alma ile değerlendirdim ve öyle de oldu. Sizce ETS oyunu için aldığım DLC'ler nasıl? Oyunu sarıp sarmama konusunda büyük bir etki yarattı mı sizce?
Bunların hepsine vereceğiniz parayla 1 tane bile harita DLC'si alsanız harita DLC'si daha mantıklı olurdu. Tamamen gereksiz şu DLC'ler.Aldım zaten ama belirtmeyi unutmuşum. West Balkan'ı aldım. Balkan ülkeleri ayrı bir zevk veriri bu oyuna.
Bunların hepsine vereceğiniz parayla 1 tane bile harita DLC'si alsanız harita DLC'si daha mantıklı olurdu. Tamamen gereksiz şu DLC'ler.
Naçizane kendi görüşümdür. Oyunu 2012 yılında ilk çıkış yaptığından bu yana çok uzun süreler oynadım. Abartısız belkide korsan oynadığım dönem ile birlikte 4.000 saati bulmuşumdur. Bunun 3.000 Saati klavye ile oynadım ve zamanla şunu farkettim ki fizik olarak maalesef üstüne bir şey koyamadılar. (Gerçek hayatta da tır sürdüm.) Oyun da hissettirmedikleri bir tat var bu araçların büyüklükleride olabilir, bunu hissedemiyorsunuz ve tepkiler çok ama çok kötü kalıyor gerçeğe göre bu sebeple ets bazında para yatırmanın son 4 yıldır mantıklı olduğunu hiç düşünmüyorum. Bir oyunu 14 yıldır cilalayarak buralara getirip üstüne halâ para kazanıyor oluşları biz oyuncuların ayıbıdır bana kalırsa…Arkadaşlar. Daha önce de belirttiğim gibi bu indirim dönemini ben daha çok DLC alma ile değerlendirdim ve öyle de oldu. Sizce ETS oyunu için aldığım DLC'ler nasıl? Oyunu sarıp sarmama konusunda büyük bir etki yarattı mı sizce?
Eki Görüntüle 235206