Bütçe
500 TL

mburakkarakas

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Şu anda listem bu şekilde başlıktaki iki oyun arasında kaldım. Sizce Moutwashing ve Threshold alınır mı? Mouthwashing iyi bir oyun biliyorum fakat 5 dolar eder mi? Tavsiye eder misiniz? Threshold'da ilgimi çekti. Şu an bütçe 500 lira diyebilirim. Kış indirimlerinde mi Mouthwashing alsam iyi olur? Önce Threshold'u deneyip görsem mesela?

Ekran görüntüsü 2025-10-05 235309.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda listem bu şekilde başlıktaki iki oyun arasında kaldım. Sizce moutwashing ve threshold alınır mı? Mouthwashing iyi bir oyun biliyorum fakat 5 dolar eder mi? Tavsiye eder misiniz? Threshold'da ilgimi çekti. Şu an bütçe 500 lira diyebilirim. Kış indirimlerinde mi mouthwashing alsam iyi olur? Önce Threshold'u deneyip görsem mesela?

Eki Görüntüle 190454

Mouthwashing 5 dolar edecek bir oyun, yerinizde olsam silksong alırdım ben.

Liste dışı öneri fazla istemiyorum. Silksong 22.5 TL'ye alındı geçen :).

Kış indiriminde alsam birkaç oyunla birlikte daha mı mantıklı davranmış olurum? Çünkü türe fazla aşina değilim. Fears to Fathom tarzı diyelim.

Liste dışı öneri fazla istemiyorum. Silksong 22.5 TL'ye alındı geçen :).

Kış indiriminde alsam birkaç oyunla birlikte daha mı mantıklı davranmış olurum? Çünkü türe fazla aşina değilim. Fears to Fathom tarzı diyelim.
2 saatten az sürede bitiyor bile denebilir, biraz oynayın beğenmezseniz iade edersiniz.

Silksongu 22 tl'ye almış olsaydım vicdan azabından mahvolurdum sanırdım. Sanırım 7 senedir beklediğim için oyunu...