xyz
Uzman
Yakın zamanda Thronmax MDrill One mikrofonum için uygun fiyatlı bir mikrofon standı aldım (250 TL civarı). Ancak videoda görüldüğü üzere standın vidası mikrofonuma uymadı. Bu bağlantılar universal sanıyordum ama öyle çıkmadı.
ChatGPT'ye sordum, mikrofonumun altındaki giriş 3/8" dişli, ancak aldığım standın vidası 5/8" öğrendim. Araştırınca bu sorunun yaygın olduğunu ve "5/8" Erkek - 3/8" Dişi Mikrofon stant Adaptörü" denen bir aparatla çözülebileceğini öğrendim.
Şimdi merak ettiğim birkaç şey var:
ChatGPT'ye sordum, mikrofonumun altındaki giriş 3/8" dişli, ancak aldığım standın vidası 5/8" öğrendim. Araştırınca bu sorunun yaygın olduğunu ve "5/8" Erkek - 3/8" Dişi Mikrofon stant Adaptörü" denen bir aparatla çözülebileceğini öğrendim.
Şimdi merak ettiğim birkaç şey var:
- Bu adaptörler uygun fiyatlı mı? Eğer pahalıysa, zaten ucuz bir stant aldığım için ekstra masrafa girmemin anlamı kalmayacak. Zaten Thronmax'in kendi standları 2000 TL civarı.
- Benim aldığım gibi uygun fiyatlı ama doğrudan 3/8" vidalı bir stant var mı? Eğer varsa, direk onu almak daha mantıklı olabilir.