xyz

Uzman
Yakın zamanda Thronmax MDrill One mikrofonum için uygun fiyatlı bir mikrofon standı aldım (250 TL civarı). Ancak videoda görüldüğü üzere standın vidası mikrofonuma uymadı. Bu bağlantılar universal sanıyordum ama öyle çıkmadı.

ChatGPT'ye sordum, mikrofonumun altındaki giriş 3/8" dişli, ancak aldığım standın vidası 5/8" öğrendim. Araştırınca bu sorunun yaygın olduğunu ve "5/8" Erkek - 3/8" Dişi Mikrofon stant Adaptörü" denen bir aparatla çözülebileceğini öğrendim.

Şimdi merak ettiğim birkaç şey var:
  • Bu adaptörler uygun fiyatlı mı? Eğer pahalıysa, zaten ucuz bir stant aldığım için ekstra masrafa girmemin anlamı kalmayacak. Zaten Thronmax'in kendi standları 2000 TL civarı.
  • Benim aldığım gibi uygun fiyatlı ama doğrudan 3/8" vidalı bir stant var mı? Eğer varsa, direk onu almak daha mantıklı olabilir.
Bu konu mikrofon ve dönüştürücü konularında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_2365.webp
    IMG_2365.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2364.webp
    IMG_2364.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 44
  • IMG_2363.webp
    IMG_2363.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2361.webp
    IMG_2361.webp
    3 MB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2362.webp
    IMG_2362.webp
    3 MB · Görüntüleme: 44
Yakın zamanda Thronmax MDrill One mikrofonum için uygun fiyatlı bir mikrofon standı aldım (250 TL civarı). Ancak videoda görüldüğü üzere standın vidası mikrofonuma uymadı. Bu bağlantılar universal sanıyordum ama öyle çıkmadı.

ChatGPT'ye sordum, mikrofonumun altındaki giriş 3/8" dişli, ancak aldığım standın vidası 5/8" öğrendim. Araştırınca bu sorunun yaygın olduğunu ve "5/8" Erkek - 3/8" Dişi Mikrofon stant Adaptörü" denen bir aparatla çözülebileceğini öğrendim.

Şimdi merak ettiğim birkaç şey var:
  • Bu adaptörler uygun fiyatlı mı? Eğer pahalıysa, zaten ucuz bir stant aldığım için ekstra masrafa girmemin anlamı kalmayacak. Zaten Thronmax'in kendi standları 2000 TL civarı.
  • Benim aldığım gibi uygun fiyatlı ama doğrudan 3/8" vidalı bir stant var mı? Eğer varsa, direk onu almak daha mantıklı olabilir.
Bu konu mikrofon ve dönüştürücü konularında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
- Adaptör Fiyatları: 5/8" Erkek - 3/8" Dişi mikrofon stand adaptörleri genellikle uygun fiyatlıdır. Çoğunlukla 50 TL ile 150 TL arasında değişir. Ancak, fiyatlar satıcıya göre değişiklik gösterebilir. Uygun fiyatlı bir çözüm bulabileceğiniz bir yerden satın almanız faydalı olabilir.

- Doğrudan 3/8" Vidalı Stand: Pazar araştırması yaparak, 3/8" vidalı mikrofon standı bulmanız mümkün. Çeşitli markalarda ve fiyat aralığında seçenekler mevcuttur. Özellikle müzik ekipmanları satan mağazalarda veya online platformlarda bu tür ürünleri bulabilirsiniz.
- Önerim, yerel veya online müzik ürünleri satıcılarıyla iletişime geçmek. Ürün özelliklerini belirterek arama yapmalısınız.

Bu bilgileri inceleyerek en uygun çözümü seçebilirsiniz.