Şimdi şöyle, alınır tabi ama 30 bin liraya alınmaz benceThrustmaster da üzmez ama Moza varken alınmaz diyorsunuz; size güveniyorum o konuda.
Detaylar
Kim cevapladı?fortunee
Üstün
Şimdi şöyle, alınır tabii ama 30 bin liraya alınmaz benceİşin bilirkişisi değilim tabii ki ama aksini söyleyecek biri olur mu bilemiyorum.
Shifter konusunda ne düşünüyorsunuz, thrutmaster shifteri ile mozanın kendi shifterı arasında ne fark olur? Performans, teknoloji olarak. Görüntüsü de çok iyi gelmedi bana Moza'nın shifterının ondan teredütte kaldım.
Shifter çok fark etmez diye düşünüyorum zira tek olayı vites geçişleri. Pedal ve direksiyon gibi hissiyatı, geribildirimi olan bir şey değil. Geçişleri düzgün olsun ve bozulmasın yeterli ki Thrustmaster bu konuda yeterince güvenilir diye düşünüyorum.teknoloji olarak yine Thrustmaster shifter'ı geçer mi?
Biraz da araştırdım ve gemini ile de biraz sohbet ettim bu konuda. İki shifter da algılama için hall sensörleri kullanıyorlar yani zamanla aşınma yapıp vitesleri algılamama sorunu olmaz. Mozanın olayı sanırsam kasasının metal olmasında. Onun haricinde teknolojik olarak farklı değiller gibi duruyor. Gemini da Thrustmaster TH8S + Moza R3 + Moza Debriyaj ile sweet spotu yakaladığımızı söyledi
Aradaki devasa farka ben de değeceğini düşünmüyorum.
Son düzenleme:
fortunee
Üstün
Şimdi şöyle, alınır tabii ama 30 bin liraya alınmaz benceİşin bilirkişisi değilim tabii ki ama aksini söyleyecek biri olur mu bilemiyorum.
Siz söylemeseniz ben mozayı da bilmiyordum şahsen, direkt alıp geçecektim T300 RS GT'yi. O kadar çok övülüyor ki çünkü. Bir de mozayla fiyatları niye yakın onu da anlamadım madem eski teknoloji biraz fiyat kırsınlar da T300 tercih edelim.
deiinzz
Uzman
Hocam muhtemelen moza R3 alacağım ben, shifter olarak da Thrustmaster'ın shifteri olabilir. Attığınız moza Shifter'ın görüntüsünü çok beğenmedim ben. Masaya sabitleyebiliyor muyuz onu? Veya teknoloji olarak yine Thrustmaster Shifter'ı geçer mi? Moza R3 ile attığınız debriyaj fiyat olarak iyi bana göre. PXN baktım da 3-4 bin verip moza almak daha mantıklı. Thrustmaster da üzmez ama moza varken alınmaz diyorsunuz; size güveniyorum o konuda.
Hocam zamanında Thrustmaster 15k falandı o zamanlar bile onun yerine PXN öneriliyordu. Dediğim gibi ben anlamıyorum ama gerçekten anlayan kişiler vardı ve bir tane PXN yerine bile Thrustmaster öneren görmedim ben.
fortunee
Üstün
Hocam zamanında Thrustmaster 15k falandı o zamanlar bile onun yerine PXN öneriliyordu. Dediğim gibi ben anlamıyorum ama gerçekten anlayan kişiler vardı ve bir tane PXN yerine bile Thrustmaster öneren görmedim ben.
Kararsız kaldım biraz, taksitle alacağım. Sarıdan 2. el alabilirsem pg ile taksitle mi diye düşünüyorum. Yoksa direkt moza R3 onun debriyajı bir de thrutmaster shifter.
deiinzz
Uzman
Kararsız kaldım biraz, taksitle alacağım. Sarıdan 2. el alabilirsem pg ile taksitle mi diye düşünüyorum. Yoksa direkt moza R3 onun debriyajı bir de thrutmaster shifter.
Hocam sarı site taksitte bayağı geçiriyor diye duydum.
fortunee
Üstün
Hocam sarı site taksitte bayağı geçiriyor diye duydum.
O zaman almam oradan, direksiyonu Amazon'da buldum çok pahalı, Amazon'da bulabilsem hepsini çok iyi olurdu.
Tamamen marka algısı hocam. Yoksa Thrustmasterın kayış teknolojisi de Logitechin dişli teknolojisi de tarihi eser. 2014 yılında çıkmış bir direksiyon modelinden bahsediyoruz haniBir de mozayla fiyatları niye yakın onu da anlamadım madem eski teknoloji biraz fiyat kırsınlar da T300 tercih edelim.
fortunee
Üstün
Moza Racing MOZA SR-P Lite Clutch R5-R3 Uyumlu Debriyaj Pedalı
Moza Racing MOZA SR-P Lite Clutch R5-R3 Uyumlu Debriyaj Pedalı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Direksiyon Seti Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
@naganen toplam 33 bini buluyor hocam bu şekilde, ileride de bir koltuk böyle titreşimli falan çekebilir miyiz?
Yeni konular
-
PNY CS900 SSD'de disk kullanımı sürekli %100 oluyor
- yusfucuklar321
-
-
-
-
DenizBank personel rezilliği ve sahtekarlık
- Caner Uncu
-
-