Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8s kombosu nasıldır?

Thrustmaster da üzmez ama Moza varken alınmaz diyorsunuz; size güveniyorum o konuda.
Şimdi şöyle, alınır tabi ama 30 bin liraya alınmaz bence İşin bilirkişisi değilim tabii ki ama aksini söyleyecek biri olur mu bilemiyorum.

Şimdi şöyle, alınır tabii ama 30 bin liraya alınmaz bence İşin bilirkişisi değilim tabii ki ama aksini söyleyecek biri olur mu bilemiyorum.

Shifter konusunda ne düşünüyorsunuz, thrutmaster shifteri ile mozanın kendi shifterı arasında ne fark olur? Performans, teknoloji olarak. Görüntüsü de çok iyi gelmedi bana Moza'nın shifterının ondan teredütte kaldım.

teknoloji olarak yine Thrustmaster shifter'ı geçer mi?
Shifter çok fark etmez diye düşünüyorum zira tek olayı vites geçişleri. Pedal ve direksiyon gibi hissiyatı, geribildirimi olan bir şey değil. Geçişleri düzgün olsun ve bozulmasın yeterli ki Thrustmaster bu konuda yeterince güvenilir diye düşünüyorum.

Biraz da araştırdım ve gemini ile de biraz sohbet ettim bu konuda. İki shifter da algılama için hall sensörleri kullanıyorlar yani zamanla aşınma yapıp vitesleri algılamama sorunu olmaz. Mozanın olayı sanırsam kasasının metal olmasında. Onun haricinde teknolojik olarak farklı değiller gibi duruyor. Gemini da Thrustmaster TH8S + Moza R3 + Moza Debriyaj ile sweet spotu yakaladığımızı söyledi

Aradaki devasa farka ben de değeceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle, alınır tabii ama 30 bin liraya alınmaz bence İşin bilirkişisi değilim tabii ki ama aksini söyleyecek biri olur mu bilemiyorum.

Siz söylemeseniz ben mozayı da bilmiyordum şahsen, direkt alıp geçecektim T300 RS GT'yi. O kadar çok övülüyor ki çünkü. Bir de mozayla fiyatları niye yakın onu da anlamadım madem eski teknoloji biraz fiyat kırsınlar da T300 tercih edelim.

Hocam zamanında Thrustmaster 15k falandı o zamanlar bile onun yerine PXN öneriliyordu. Dediğim gibi ben anlamıyorum ama gerçekten anlayan kişiler vardı ve bir tane PXN yerine bile Thrustmaster öneren görmedim ben.

Hocam zamanında Thrustmaster 15k falandı o zamanlar bile onun yerine PXN öneriliyordu. Dediğim gibi ben anlamıyorum ama gerçekten anlayan kişiler vardı ve bir tane PXN yerine bile Thrustmaster öneren görmedim ben.

Kararsız kaldım biraz, taksitle alacağım. Sarıdan 2. el alabilirsem pg ile taksitle mi diye düşünüyorum. Yoksa direkt moza R3 onun debriyajı bir de thrutmaster shifter.

Bir de mozayla fiyatları niye yakın onu da anlamadım madem eski teknoloji biraz fiyat kırsınlar da T300 tercih edelim.
Tamamen marka algısı hocam. Yoksa Thrustmasterın kayış teknolojisi de Logitechin dişli teknolojisi de tarihi eser. 2014 yılında çıkmış bir direksiyon modelinden bahsediyoruz hani Ama bu modeller çok yaygın olduğundan genellikle bu kategoriye girince direkt onların isimleri zikrediliyor, çok iyi olduklarından değil yani. Yoksa sim racingle ilgilenen kişileri takip ederseniz Moza, Fanatech gibi markaları tercih ederler genelde. Ucuz alternatif olarak da PXN önerilir bu zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…