@shiedae3, quanta üretim olduğunu sanmıyorum. Yapısı oldukça Tongfang benzeri.

Lenovo LOQ'a da sıcak bakmıyorum ben. Garanti servisleri BDH Bilişim.

Bütçe nedir?

Fark varsa 62K falan zorlayabilirim ama genel olarak 50 küsurler tercihimdir.

Benim attığım 17.3 inç kasa hocam. Evet oyun performansı olarak pek fark yok ancak Valorant'ta fark görebiliriz. Dediğim gibi yalnızca oyun amaçlı kullanmayacağım.

Son düzenleme:
ThundeRobot Radiant 16 (RZ16) kasalar BYD, ThundeRobot Radiant 16S (RS16) kasalar ise TongFang üretimi. Markaya gelirsek kendilerini Machenike gibi veya GameGaraj'ın Çin versiyonu gibi düşünebilirsiniz, marka Gaming.Gen'in falan da değil bu arada kendileri Çin markası. 175W PL2 TDP'ye sahip bir işlemcide değil 14700HX, maksimum 157W PL2 değerini destekliyor (Intel'in kendi resmi sitesinden bunu doğrulayabilirsiniz, bu değer modelden modele de değişir). 157W PL2 TDP değerine sahip işlemci olması da hiçbir ifade etmiyor, attığınız kasada 180W crossload mevcut ve işlemciyi 157W derecelerine çıkarmanız imkansız denilebilecek derecede. Keza çoğu marka BIOS'larında bu tür limitler koyar zaten, işlemci genellikle çoğu oyunda ortalama 50-60W olarak çalışır. Soğutma olarak R9T modellerden bir farkı yok neredeyse, benzer iç & termal dizayn mevcut. Panel genel olarak kendi bazında süper, 8 GB VRAM 2560x1600 çözünürlük ve marka beni bozmaz diyorsanız alınabilir.

Son düzenleme:
@shiedae3, unutmadım. Bazen bildirim atmıyor konuya yazılanlar, etiketlemeniz iyi oldu.

@Lorien, Alienware ben önermiyorum çoğunun anakart yapısı alışılagelmedik yapıda bu da son kullanıcı için sinir bozucu olabiliyor. GameGaraj cihazlar için diyecek bir şey yok zaten, iyi cihazlar genel olarak. GameRaider'dan ben uzak dururdum. Gaming.gen.tr'den bir şey aldığınızda satış sonrası destek falan yok. İade için, değişim için bir ton uğraşıyorsunuz. Teknolojinin risk olduğu bir devirde saçma kalıyor.

@shiedae3, unutmadım. Bazen bildirim atmıyor konuya yazılanlar, etiketlemeniz iyi oldu.

@Lorien, Alienware ben önermiyorum çoğunun anakart yapısı alışılagelmedik yapıda bu da son kullanıcı için sinir bozucu olabiliyor. GameGaraj cihazlar için diyecek bir şey yok zaten, iyi cihazlar genel olarak. Gameraider'dan ben uzak dururdum. Gaming.gen.tr'den bir şey aldığınızda satış sonrası destek falan yok. İade için, değişim için bir ton uğraşıyorsunuz. Teknolojinin risk olduğu bir devirde saçma kalıyor.

Yeni konu açayım uygun mudur? Karmaşa toparlansın.