Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Detaylar
Kim cevapladı?Xudayar_Mirzayev
Uzman
Böyle bir şey aslında girdiğimiz konular için olabilir.
- Makaleler
- 9
Reddit'te olduğu gibi daha gri bir tona dönüşse güzel olur.
Konu sahibi de aynı şeyi söylemiş zaten.Böyle bir şey aslında girdiğimiz konular için olabilir.
Zaten onu diyorum?Böyle bir şey aslında girdiğimiz konular için olabilir.
- Makaleler
- 7
Daha ince görünüyor zaten, oldukça yeterli ve daha çok göze hitap ediyor bence. Yüksek oranda renk farkı pek hoş durmuyor sanki.
Bende o kadar belirgin durmuyor. Çok yüksek renk farkı değil zaten biraz olsa iyi olabilir.Daha ince görünüyor zaten, oldukça yeterli ve daha çok göze hitap ediyor bence. Yüksek oranda renk farkı pek hoş durmuyor sanki.
Eki Görüntüle 128239
Sağ tarafta gözükmüyor.
- Makaleler
- 7
Orası yeni konulara ait widget çünkü. XenForo'da varsayılan olarak buna yönelik destek var mı emin değilim. Olsa bile o kadar da önemli değil kanımca.
Ama ben dark mode açtığım zaman öyle mor gözüküyor yani site algılıyor, dark mode açınca da renk farkı olduğundan mor yapıyor herhalde, ikisi aynı olsa mavide kalırdı.Orası yeni konulara ait widget çünkü. XenForo'da varsayılan olarak buna yönelik destek var mı emin değilim. Olsa bile o kadar da önemli değil kanımca.
- Makaleler
- 7
Ama ben dark mode açtığım zaman öyle mor gözüküyor yani site algılıyor, dark mode açınca da renk farkı olduğundan mor yapıyor herhalde, ikisi aynı olsa mavide kalırdı.
Dahili karanlık varyasyonumuz var. Onu kullanabilirsiniz. Her temada açık ve karanlık şeklinde ayrım söz konusu.