Yalan yanlış bilgilendirme faslını geçelim, sanal dilencilik? Ben açıkçası İnstagram'da dilenen bir yayıncı hiç görmedim. Ama Tiktok bunlarla dolu. AaAaAAA GeMi AttI AaAaA diye şaklabanlık yapıp bir de haksız para kazanmak mı özgürlükmüşBu saydıkların tüm sosyal medya için geçerli. Özellikle Instagram ve TikTok. Yanlış bilginin en çok yayıldığı platform ise Instagram bu arada. Yasaklanması için sebep bu olamaz. İsteyen dilediği sosyal medyayı kullanır. Yasaklamak çözüm değil. Sözde "özgürlükler" ülkesinde özellikle.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Instagram'da para kazanma özelliği olsaydı emin ol orada da aynı şeyler yaşanırdı. Kimse kimseden zorla para almıyor. Ortada haksız kazanç yok. İzleyenler enayi olmasın.Yalan yanlış bilgilendirme faslını geçelim, sanal dilencilik? Ben açıkçası İnstagram'da dilenen bir yayıncı hiç görmedim. Ama Tiktok bunlarla dolu. AaAaAAA GeMi AttI AaAaA diye şaklabanlık yapıp bir de haksız para kazanmak mı özgürlükmüş?
mudurvekili
Yetkin
Devlet kurumlarında çalışanların kullanmasını bilemem de, genel bir yasaklama bireysel özgürlüğe aykırı olur. Bir platformun kullanıcılarının kalitesiz olması da yasaklanmasına gerekçe vermez.
Evet.AaAaAAA GeMi AttI AaAaA diye şaklabanlık yapıp bir de haksız para kazanmak mı özgürlükmüş?
Türkiye'de bu karar alınırsa Instagram b*k çukuru olur.
Tamam ben de bankayı soyayım nasıl olsa özgürlükmüş haksız para kazanmakDevlet kurumlarında çalışanların kullanmasını bilemem de, genel bir yasaklama bireysel özgürlüğe aykırı olur. Bir platformun kullanıcılarının kalitesiz olması da yasaklanmasına gerekçe vermez.
Evet.
- Makaleler
- 9
Hocam dediğiniz şekil insanlar dolu ama akışı düzgün sağlarsanız gayet size göre videolar çıkıyor. Dediğiniz insanlar illegal bir şey yapmıyor. Parayı atanlar ve yapanlar aptal olabilir ama ortada illegal bir şey olmadıkça kimsenin ne yaptığına karışamazsın. Banka soymak ile alakası yok bu konunun.Yalan yanlış bilgilendirme faslını geçelim, sanal dilencilik? Ben açıkçası İnstagram'da dilenen bir yayıncı hiç görmedim. Ama Tiktok bunlarla dolu. AaAaAAA GeMi AttI AaAaA diye şaklabanlık yapıp bir de haksız para kazanmak mı özgürlükmüş?
pwleredal
Yetkin
TikTok yasaklansa çok bir şey değişmez, YouTube Shorts, Instagram Reels videoları da çoğu zaman TikTok'tan alınmış videolar oluyor. Aynı şeyin laciverti.Muhteşem karar, Türkiye de bu kararı herkesin önüne çıkarsa ülkenin iq seviyesi 2'ye katlar. Çok büyük saygım arttı darısı başımıza.
mudurvekili
Yetkin
Bu haksız para değil, parayı verenin rızası var.Tamam ben de bankayı soyayım nasıl olsa özgürlükmüş haksız para kazanmak?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Cep telefonu aksesuarlarında %30'a varan indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-