TikTok ABD'de yasaklanabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    abd
Yasaklansın, zaten ciddiye alınacak platform değil. Boş insanların takıldığı bir mecra.
Instagram çok dolu sanki. :) Reels'in %90'ı TikTok videolarından oluşuyor. Verilen karar tamamen politik, yani boş. ABD menşei sosyal medya siteleri NSA'e verileri aktarırken sorun yok, Çin merkezli sosyal medya yükselişe geçti diye sorun var, veriler devlete aktarılıyor. :) Aynen. Bu kadar ikiyüzlü olmasınlar lütfen.

Instagram çok dolu sanki. :) Reels'in %90'ı TikTok videolarından oluşuyor. Verilen karar tamamen politik, yani boş. ABD menşei sosyal medya siteleri NSA'e verileri aktarırken sorun yok, Çin merkezli sosyal medya yükselişe geçti diye sorun var, veriler devlete aktarılıyor. :) Aynen. Bu kadar ikiyüzlü olmasınlar lütfen.
Diğer sosyal mecraları savunan yok kendi kendine kıyaslamaya çalışmışsın hepsi boş zaten ancak bir kıyaslama yapacaksak yapalım o zaman, her türlü pislikleri içeren Tiktok en boş platformdur. Sanal dilenci, ben engelliyim diyerek kendini üstün zanneden her türlü ayrıcalığın kendisine verilmesini isteyen birileriyle dolu, her türlü bilim diyerek bilimle alakası olmayan yalan yanlış gereksiz bilgilerle dolu. Daha sayayım mı :D? Milli değerleri aşağılıyan videolarla dolu, orasını burasını açıp ilgi bekleyenlerle dolu :D? Evet daha da sayayım mı ister misin?

Diğer sosyal mecraları savunan yok kendi kendine kıyaslamaya çalışmışsın hepsi boş zaten ancak bir kıyaslama yapacaksak yapalım o zaman, her türlü pislikleri içeren TikTok en boş platformdur. Sanal dilenci, ben engelliyim diyerek kendini üstün zanneden her türlü ayrıcalığın kendisine verilmesini isteyen birileriyle dolu, her türlü bilim diyerek bilimle alakası olmayan yalan yanlış gereksiz bilgilerle dolu. Daha sayayım mı :D? Milli değerleri aşağılıyan videolarla dolu, orasını burasını açıp ilgi bekleyenlerle dolu :D? Evet daha da sayayım mı ister misin?

Sizin gibiler yüzünden zaten yasaklanmayan şey kalmadı kalmayacak. Kendince bir şeyler yazmışsın işte. Böyleleri diğer plartformlarda 1 tane bile yok mu? Diyelim madem yok. Tamam o zaman TikTok yasaklansın. Yarın bir gün de Instagram yasaklansın nasıl olsa kullanmıyorum çok da umurumda değil. Sonra Twitch ve YouTube falan da yasaklansın. Onu da kullanmıyorum neticede banane kullanan düşünsün. Sonrasında mağarada mızraklarla birbirimizi kovalarız artık değil mi akıllı arkadaşım?

Sizin gibiler yüzünden zaten yasaklanmayan şey kalmadı kalmayacak. Kendince bir şeyler yazmışsın işte. Böyleleri diğer plartformlarda 1 tane bile yok mu? Diyelim madem yok. Tamam o zaman TikTok yasaklansın. Yarın bir gün de Instagram yasaklansın nasıl olsa kullanmıyorum çok da umurumda değil. Sonra Twitch ve YouTube falan da yasaklansın. Onu da kullanmıyorum neticede bana ne kullanan düşünsün. Sonrasında mağarada mızraklarla birbirimizi kovalarız artık değil mi akıllı arkadaşım?
HAHHAHA sosyal medya kullanmak medeniyetli, gelişmiş birinin yapacağı bir faaliyet mi sonda öyle saçmalamışsın ki ciddiye alıp bir şey yazmak zaman kaybı geliyor bana ama neyse devam ediyorum. Olay şu ki Her türlü sosyal mecrada var bu ancak en fazla olan yer de Tiktok, hani orayı savunmak için orada içerik üreten biri olman gerekiyor, ya da baban firmada falan çalışıyor çünkü bu kadar aşağılamazsın kendini burayı savunacak kadar. Kusura bakma kardeşim sanal dilenci olduğunu bilmiyordum bilseydim işin içine hakaret katıp seni daha da kızdırırdım be olmadı şimdi bu :rofl:. Her sosyal mecrada hesabım var, kullanıyorum ama gökten ilahi bir güç gelse bile Tiktok kullanmam (ki öyle bir güç olmadığına göre ;), kullanmama da gerek yok). Sizin gibiler yüzünden dedin de arkadaş ben yobaz insanların, islamın, lbgt'nin, femisitlerin ve aklına gelecek her türlü insanları ayrıştıran fikrin düşmanı biriyim hani bana bu göndermeyi yapıyorsan yanlış kişiye yapıyorsun, onu da söyleyeyim ;) .

Diğer sosyal mecraları savunan yok kendi kendine kıyaslamaya çalışmışsın hepsi boş zaten ancak bir kıyaslama yapacaksak yapalım o zaman, her türlü pislikleri içeren Tiktok en boş platformdur. Sanal dilenci, ben engelliyim diyerek kendini üstün zanneden her türlü ayrıcalığın kendisine verilmesini isteyen birileriyle dolu, her türlü bilim diyerek bilimle alakası olmayan yalan yanlış gereksiz bilgilerle dolu. Daha sayayım mı :D? Milli değerleri aşağılıyan videolarla dolu, orasını burasını açıp ilgi bekleyenlerle dolu :D? Evet daha da sayayım mı ister misin?
Bu saydıkların tüm sosyal medya için geçerli. Özellikle Instagram ve TikTok. Yanlış bilginin en çok yayıldığı platform ise Instagram bu arada. Yasaklanması için sebep bu olamaz. İsteyen dilediği sosyal medyayı kullanır. Yasaklamak çözüm değil. Sözde "özgürlükler" ülkesinde özellikle. :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt