Ricardo Quaresma

Başarılı
Yapay zeka kullanarak "Hangi yatakta yatmak istersin" videoları yapıyorum. Yaklaşık 10-15 tane video yükledim. Günde 2 video atıyorum, düzgün etiketler kullanıyorum, 2 video atıp hesaba hiç girmiyorum. Ertesi gün baktığımda yine izlenme 7-10 falan oluyor ve daha artmıyor. Ne yapmalıyım? Aynı konsepti yapan sayfaların videoları on binlerce izleniyor, ben yapınca 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı içeriği farklı farklı hesaplardan paylaş. İzlenmesi yüksek olandan devam et. Önceden takipçi kasıp satıyordum hesaplarımı, bu şekilde yaparak kasıyordum genelde. Tiktok da bazen yeni ya da eski hesap fark etmez keşfet kapalı oluyor.

Aynı içeriği farklı farklı hesaplardan paylaş. İzlenmesi yüksek olandan devam et. Önceden takipçi kasıp satıyordum hesaplarımı, bu şekilde yaparak kasıyordum genelde. Tiktok da bazen yeni ya da eski hesap fark etmez keşfet kapalı oluyor.
Hocam bende öyle yapıyorum da yok yani. 3-4 farklı hesaba attım hepsinde aynı. Konsept değiştirdim futbolcu editi attım onda da aynı eskiden yaptığım ilk videom 10-20k izlenmişti şimdi 10 izlenip kalıyor.