Ben lisede Ağ işletmenliği ve Siber Güvenlik okuyorum hocam. 9 veya 10. sınıftan beri sağlanıyor.Evet hocam üniversitem sağlıyor üyeliğimi. Siz hangi bölümde okuyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?erdym 69
Üstün
Şu an Fusion, FreeCAD ve meshmixer üçlüsünü kullanıyorum ama bir şeyi yapmaya üşenirsem Tinkercad'e girdiğim zamanlarda oluyor.
Mesela bir dock yaparken baş ağrım vardı diye Tinkercad'le bitirmiştim.
KayseriL3e 69
Üstün
Üniversite zamanı kullanıyordum.
erdym 69
Üstün
Ben lisede ağ işletmenliği ve siber güvenlik okuyorum hocam. 9 veya 10. sınıftan beri sağlanıyor.
Bu arada bilginiz olsun okul kartı ile liseliler Fusion gibi bütün Autodesk uygulamalarına ücretsiz erişime sahip.
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Teşekkür ederim hocam.Ben lisede Ağ işletmenliği ve Siber Güvenlik okuyorum hocam. 9 veya 10. sınıftan beri sağlanıyor.
Bir tanesiniz hocam.Şu an Fusion, FreeCAD ve meshmixer üçlüsünü kullanıyorum ama bir şeyi yapmaya üşenirsem Tinkercad'e girdiğim zamanlarda oluyor.
Eki Görüntüle 209832
Eki Görüntüle 209833
Hocam şuan hangi işi yapıyorsunuz?
Bilgilendirme için teşekkürler KRAL.Bu arada bilginiz olsun okul kartı ile liseliler Fusion gibi bütün Autodesk uygulamalarına ücretsiz erişime sahip.
duranforreal
Üstün
Şuanlık evet. Lise öğrencisiyim, Aurdino'yu felan çalıştırmadan önce orda tasarlayıp test ediyorum.
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.Şuanlık evet. Lise öğrencisiyim, Aurdino'yu felan çalıştırmadan önce orda tasarlayıp test ediyorum.
duranforreal
Üstün
Teşekkür ederim.
KS
KS
29422
Ziyaretçi
Rica ederim.
KayseriL3e 69
Üstün
Şu an asgari ücretle bir fabrikada çalışıyorum. Bilgisayar teknikerliğimi eritmemek adına burada takılıyorum. Teknik bilgilerimi güncel tutmaya çalışıyorum. Ülke bir harika(!)
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-
-
-
-
-