İyi günler arkadaşlar. Çok sevdiğim kuzenim yeni Tıp Fakültesini bitirdi ve yakında işe başlayacak. Hayırlı olsuna onu mutlu edecek bir hediye almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

İyi günler arkadaşlar. Çok sevdiğim kuzenim yeni Tıp Fakültesini bitirdi ve yakında işe başlayacak. Hayırlı olsuna onu mutlu edecek bir hediye almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Telefonu neyse ona uyumlu bir saat veya kulaklık alabilirsin. Saat alırdım ben.
Samsung İse Galaxy Watch.
iPhone ise Apple Watch.

Ama kesinlikle gümüş veya beyaz rengi olmalı. Tıp rengine uygun.

@PasPas hocam anatomik figür alsa adam zaten günde en az 5 saat o figüre bakıyor. Bence işiyle alakalı olmamalı hediye.

Telefonu neyse ona uyumlu bir saat veya kulaklık alabilirsin. Saat alırdım ben.
Samsung İse Galaxy Watch.
iPhone ise Apple Watch.

Ama kesinlikle gümüş veya beyaz rengi olmalı. Tıp rengine uygun.

@PasPas hocam anatomik figür alsa adam zaten günde en az 5 saat o figüre bakıyor. Bence işiyle alakalı olmamalı hediye.
Öyle önlük gibi bir şey değil de mutlu olacağı bir şey düşünüyorum hocam dediğinizde haklısınız. Saat fikri aklıma yattı. Özel isim yazılı kalem ve masa başı yazı gibi bir sette düşünüyorum da açıkçası aktif olarak kullanacağı şeyden çok daha mutlu olur bence

İyi günler arkadaşlar. Çok sevdiğim kuzenim yeni tıp fakültesini bitirdi ve yakında işe başlayacak. Hayırlı olsuna onu mutlu edecek bir hediye almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

https://www.idefix.com/dede-candy-k...2-p-5984080?vendorId=3780&ref=akakce&v=1.28.2 şöyle bir şey aslında alabilrisin hem esprisi güzel hem de uzun yıllar boyunca unutmayacağı bir hediye olur.

Öyle önlük gibi bir şey değil de mutlu olacağı bir şey düşünüyorum hocam dediğinizde haklısınız. Saat fikri aklıma yattı. Özel isim yazılı kalem ve masa başı yazı gibi bir sette düşünüyorum da açıkçası aktif olarak kullanacağı şeyden çok daha mutlu olur bence.

Vallahi hocam onlarda güzelde hızlı unutulur bence benim fikrim hem daha komik hem de unutmaz.

https://www.idefix.com/dede-candy-k...2-p-5984080?vendorId=3780&ref=akakce&v=1.28.2 şöyle bir şey aslında alabilrisin hem esprisi güzel hem de uzun yıllar boyunca unutmayacağı bir hediye olur.

Vallahi hocam onlarda güzelde hızlı unutulur bence benim fikrim hem daha komik hem de unutmaz.

Ben ihtiyacı olabilecek ve değerli bir hediye öneriyorum, siz daha sempatik ve komik öneri yapıyorsunuz, konu sahibi de daha ince ama özel hediye düşünüyor. İsim yazılı kalem gayet iyi bir hediye aslında. Masa başı isim de.
Bende arada kaldım:D.

Bir doktor olarak önerim; yeni mezun bir hekim genelde masa başı çalışamaz. Muhtemelen bir acile atanır nöbet usulü çalışır. O yüzden sümen, isimlik vs olmaz.
Nöbet şartlarında; termos bardak, scrabs, akıllı saat, standart haline gelmiş Crocs terlik gibi şeyler kullanış açısından tercih edilebilir. İsim yazılı kalem acil şartlarında kaybolması(yer değiştirmesi) maksimum 2 gün. O kalabalık ve hengamede ne kalem kalır ne akıl. :)
Steteskopu vardır muhtemelen eğer yok ise Littmann marka bir steteskopa hayır diyemez.

Ben ihtiyacı olabilecek ve değerli bir hediye öneriyorum, siz daha sempatik ve komik öneri yapıyorsunuz, konu sahibi de daha ince ama özel hediye düşünüyor. İsim yazılı kalem gayet iyi bir hediye aslında. Masa başı isim de.
Bende arada kaldım:D.

Tamam işte CNC makinesına atın oyuncak neştere isim yazılıyor oradan veya lazerle 50 60 TL en fazla bence aşırı hoşuna gidecek.