Detaylar
Kim cevapladı?Aslında berberin senin yüz hatlarına göre güzel bir model çıkarması lazımdı. Bir de aşırı samimi olunca berberle, genelde pek umursamıyorlar. İyi olanları tenzih ediyorum tabii.
LA Knight
Üstün
Yüz şeklini tespit ettikten sonra yüz şekline göre saç stillerini araştırabilirsin.
Aslında berberin senin yüz hatlarına göre güzel bir model çıkarması lazımdı. Bir de aşırı samimi olunca berberle, genelde pek umursamıyorlar. İyi olanları tenzih ediyorum tabii.
Haklısınız ondan dolayı daha kaliteli bir berbere gideceğim bu sefer.
Yüz şeklini tespit ettikten sonra yüz şekline göre saç stillerini araştırabilirsin.
Hocam benim yüz şeklim oval ama oval saç şekillerine baktığımda bana uyacak gibi gözükmüyor hiçbiri.
Qilin
Uzman
Oval yüze her saç gider, kafana göre kestir.Haklısınız ondan dolayı daha kaliteli bir berbere gideceğim bu sefer.
Hocam benim yüz şeklim oval ama oval saç şekillerine baktığımda bana uyacak gibi gözükmüyor hiçbiri.
Bence yanlış düşünüyorsunuz.
LA Knight
Üstün
Ben sana birkaç sayfa doldurayım artık hangisi hoşuna giderse:Hocam benim yüz şeklim oval ama oval saç şekillerine baktığımda bana uyacak gibi gözükmüyor hiçbiri.
Saç böyle yukarıya doğru aşırı uzun olanlar boş ver. Onlar cidden de çok çirkinler(inek yalamışa benziyor). Onların dışında ilham alabileceklerin varsa ne mutlu.
Qilin
Uzman
Neden hocam? Bende oval bir yüze sahibim. Saçımı her uzadığında farklı keserim ve hem kendim hem çevrem çok beğenir. Sakal için en uçuk kaçık şeyleri yapsam bile oturuyor.
seeraddar
Yetkin
Kaş, göz, alın bunların hepsi etkili. Her modeli dene, sadece yüz şekli kurtarmaz.Başlıkta da gördüğünüz üzere yüz şeklime göre bana olabilecek en iyi saçı nasıl bulabilirim? 1 aydır uzatıyorum berber çok kötü kesti, güzel bir kesim yaptırmam lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-