Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
Helal olsun 
Ama çocuk katili dediğini anlamadım.
Ama çocuk katili dediğini anlamadım.
SF26
Üstün
MESEM'li çocukların ölümlerinin sebebi Yusuf Tekin ve sermaye patronları olduğu için protesto edildi, olayın içeriğini yazmamışım benim hatam.
Üniversiteler içinde de bu tarz eylemlerin tekrar yapılması lazım, gerekirse derslere boykot bile yapılmalı. MESEM'deki vakaların ardı arkası kesilmiyor çünkü.
Xbox 360E
Üstün
Neyi anlamadınız hocam? MESEM de ölen çocuklar, MEB yüzünden öldüler. Denetim yapıyorlarmış güya.
Stardew Valley
Deneyimli
MESEM'li çocukların ölümlerinin sebebi Yusuf Tekin ve sermaye patronları olduğu için protesto edildi, olayın içeriğini yazmamışım benim hatam.
Üniversiteler içinde de bu tarz eylemlerin tekrar yapılması lazım, gerekirse derslere boykot bile yapılmalı. MESEM'deki vakaların ardı arkası kesilmiyor çünkü.
Bilmiyordum.
@Xbox 360E,
6631 TL için, "eğitim" adı altında çocuk-köle işçi olup hayatını kaybeden çocuklar.
Stardew Valley
Deneyimli
Haklılar o zaman.
Hocam veri vermiyor herhalde bu forum değil mi?
Bakış açımız bellidir, diğer bakış açıları AKP'nin dayattığı köle zihniyetidir:
SİSTEMİN KÖLESİ OLMAYACAĞIZ!
MESEM'li̇ KARDEŞLERİMİZ İSYANIMIZDIR!
Hocam veri vermiyor herhalde bu forum değil mi?
SF26
Üstün
Herhangi bir şahsa hakaretim yok, köle zihniyeti denen şeyi açıklamak için TÜİK'in açıkladığı verilere bakmak yeterli oluyor zaten.
Dolayısıyla verilerin verilip verilmemesi ilgili de bir kaygım yok, verilip alınsam bile 3 gün nezarethane dışında bir şeyin çıkması imkânsız.
Öğrenciler gözaltına alınmış bu arada.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi