Yolda karşıya geçerken araba bir anda hızlandı, bende bunu çektim. Kol kısmı yırtıldı bayağı. Birkaç gün sonra doğum günü. Bende bir şey almak istiyorum, bayağı kötü hissettim kendimi. Tişört alsam garip durur mu, ne alayım? Erkek.

Tişört alabilirsin, garip durmaz (:
Ama ben olsam gülerdim :D (kötü anlamda değil)

Güldüm fazlasıyla. Bayağı dalga geçtim ama sonuç olarak ben yırttığım için bir tık kötü hissettim. Bayağı da dalga geçtikten sonra özür diledim. Bir şey almak istiyorum da zaten yakında doğum günü birlikte veririm. Herhale tişört alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güldüm fazlasıyla. Bayağı dalga geçtim ama sonuç olarak ben yırttığım için bir tık kötü hissettim. Bayağı da dalga geçtikten sonra özür diledim. Bir şey almak istiyorum da zaten yakında doğum günü birlikte veririm. Herhale tişört alırdım.
Tişört al dostum garip durmaz. Hem neden garip dursun ki? (:
Yani hiçbir şey olmasın, tişört yine güzel bir hediye.

Arkadaş takı falan seviyorsa yanına da bir takı al, güzel olur.

En mantıklısı tişört alman olacaktır. Hatta bulaniliyorsan yırtılan tişörtün aynısını da alabilirsin.

Yolda karşıya geçerken araba bir anda hızlandı, bende bunu çektim. Kol kısmı yırtıldı bayağı. Birkaç gün sonra doğum günü. Bende bir şey almak istiyorum, bayağı kötü hissettim kendimi. Tişört alsam garip durur mu, ne alayım? Erkek.

Bence tişört yanına ufak bir hediye de olabilir sonuçta yırtılan tişört yerine alıyorsunuz tişörtü doğum günü için değil.