v01d

Başarılı
Zamanında oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirildiği, 2025'in sonunda veya 2026'da duyurulacağına dair sızıntılar ortaya çıkmıştı. O sızıntılardan sonra başka habere denk gelmedim.

Respawn Entertainment'ın oyun hakkında bir şeyler yaptığını ve çıkacağını düşünüyor musunuz?

Beklediğimiz çok oyun var da olmayınca olmuyor n'apalım.
Apex Legends ve COD'un dibini sıyırsınlar sonra bakarız.
Doğru hocam, olmayınca olmuyor. Sizi bilmem ama Titanfall 2 benim için oyunlar arasında farklıdır. Mekanikleri olsun, hikayesi olsun, bana sorarsanız oyun gibi oyundur. Hiçbir oyundan o zevki, Titan hissiyatını alamamışımdır. O açıdan halefini görmek mutlu ederdi diye düşünüyorum.

O sızıntıların bağlandığı hiçbir noktası yoktu. Asılsız olduğu öğrenildi sonradan. Ne yazık ki Respawn uzun bir süre daha Apex'i inek gibi sağmaya devam edecek.

Doğru hocam, olmayınca olmuyor. Sizi bilmem ama Titanfall 2 benim için oyunlar arasında farklıdır. Mekanikleri olsun, hikayesi olsun, bana sorarsanız oyun gibi oyundur. Hiçbir oyundan o zevki, Titan hissiyatını alamamışımdır. O açıdan halefini görmek mutlu ederdi diye düşünüyorum.
Titanfall 2 güzel oyun ona yorumum yok, belki Titanfall Remake gelir ama 3. oyun zor.

Bir de durum meçhul, çoğu yeni savaş oyununun sanat tasarımı birbirine benziyor, Titanfall 3 çıkarsalar dâhi piyasada büyük etki yaratacak oyun olmaz.