Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Çok merak ediyorum, bu niye etki etsin bana? Hiç mantıklı gelmedi.
PC Uzmanı
Başarılı
Titanyum kasa daha fazla ısıyı içinde hapsediyor telefonun soğumasını engelliyor.Çok merak ediyorum, bu niye etki etsin bana? Hiç mantıklı gelmedi.
%1 falan.Titanyum kasa daha fazla ısıyı içinde hapsediyor telefonun soğumasını engelliyor.
Kismen etkiler ama onca buyuk etken icerisinde bogulacagi icin dert edilecek bir sey degil.
PC Uzmanı
Başarılı
Bugün kendim elimle test ettim. MediaMarkt'a gittim, hem S25 Ultra'ya elimi dokundurdum hem de S26+'a. S25 Ultra daha fazla sıcaktı. Yani hissedilir bir sıcaklık farkı vardı, kameranın yanı çok sıcaktı.
Son düzenleyen: Moderatör:
@PC Uzmanı, ama buna bircok etken sebep olmus olabilir. Sizden onceki kisi bolca kamerayla ugrasmistir mesela. Zaten cogumuz elimize Ultra cihaz alinca hemen zoom falan yapmaya kalkisiyoruz. 
Sucu kasaya atmamak lazim bu sebepten.
PC Uzmanı
Başarılı
Baktım canım ya herşeyine arkaplanda açık birşey varmı vardı kapattım hatta 15-20 dk bile bekledim mağazada@PC Uzmanı, ama buna bircok etken sebep olmus olabilir. Sizden onceki kisi bolca kamerayla ugrasmistir mesela. Zaten cogumuz elimize Ultra cihaz alinca hemen zoom falan yapmaya kalkisiyoruz.
Son düzenleme:
Çok az etkisi olur. Olmaz diyebiliriz.Merhaba arkadaşlar, titanyum kasa telefon pil ömrünü etkiler mi? Sizce S25 Ultra'da kullanılan titanyum kasa bir hata mıydı?