Bilmeyenler için örnek vereyim:
Titreşimli kulaklık, oyundaki sesleri sadece duymanı değil aynı zamanda hissetmeni sağlıyor.

“Mesela CSGO oynuyorsun; normal kulaklıkta sadece “pat” diye sesi duyarsın. Ama titreşimli kulaklıkta, patlamanın bass etkisi kulağının etrafında küçük bir deprem gibi titreşim yaratıyor. O an beynin, gerçekten patlamanın basınç dalgasını hissediyormuşsun gibi tepki veriyor.”

Razer Nari Ultimate modeline bakabilirsin, bu kulaklıkta titreşim (haptik motor) özelliği mevcut. Bu arada her Razer kulaklıkta haptik motor bulunmuyor gençler, bildiğim kadarıyla sadece belirli modellerde var.

Yazmayı unutmuşum eğer çok fazla kulağınızda takılı olursa baş ağrısı epey bir yapıyor arkadaşlar bunu da demek istiyorum

bilmeyenler için örnek vereyim:
Titreşimli kulaklık, oyundaki sesleri sadece duymanı değil aynı zamanda hissetmeni sağlıyor.

“Mesela CS:GO oynuyorsun; normal kulaklıkta sadece “pat” diye sesi duyarsın. Ama titreşimli kulaklıkta, patlamanın bass etkisi kulağının etrafında küçük bir deprem gibi titreşim yaratıyor. O an beynin, gerçekten patlamanın basınç dalgasını hissediyormuşsun gibi tepki veriyor.”

Razer nari Ultimate modeline bakabilirsin, bu kulaklıkta titreşim (haptik motor) özelliği mevcut. Bu arada her Razer kulaklıkta haptik motor bulunmuyor gençler, bildiğim kadarıyla sadece belirli modellerde var.

Yazmayı unutmuşum eğer çok fazla kulağınızda takılı olursa baş ağrısı epey bir yapıyor arkadaşlar bunu da demek istiyorum.

Teşekkür ederim hocam Nari Ultimate harici hangilerinde var onu da merak ediyorum aklımda tüm titreşimli modeller olsun istiyorum karşılaştırma yapabilmek için.

@PC Uzmanı

Bildiğim kadarıyla titreşim (haptik) özelliği şu üç modelde var:
  • Razer Nari Ultimate
  • Razer Kraken V3 HyperSense
  • Razer Kraken V3 Pro
Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim; almadan önce lütfen araştır. Ama Razer Nari Ultimate’ta titreşim özelliği kesin var, ondan eminim.

@PC Uzmanı

Bildiğim kadarıyla titreşim (haptik) özelliği şu üç modelde var:
  • Razer nari Ultimate.
  • Razer Kraken V3 hypersense.
  • Razer Kraken V3 Pro.
Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim; almadan önce lütfen araştır. Ama Razer nari Ultimate'ta titreşim özelliği kesin var, ondan eminim.

Tamamdır teşekkür ederim hocam.