Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Film, dizi izleyeceğim. Ailem de izleyecek, bu sebeple Türk filmleri (özellikle Kemal Sunal) olsa iyi olur normal film kataloğunda. Onların dışında TV olarak da, yani canlı TV kısmını çok aktif kullanacağım. İnternet konusunda en stabil olan yani canlı TV kısmında en stabil olanı istiyorum. (İnternetim TTNET, Tivibu GO kullandım bir dönem, orada da 30sn falan durup sonra HD oluyordu, o tarz istiyorum) Ekstra normal TV gibi kanallar arasında gezinmek istiyorum, o da ayrı yani. Canlı TV'de sadece bir kanalı seçerek değil, atıyorum 11'den 12'ye geçebilmek falan istiyorum kanal listesine gitmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanal değiştirme işi kutulu cihazlarda oluyor. Kutu almanız lazım onu da paketle beraber alabiliyorsunuz. TTNET kullanıyorsanız Tivibu alabilirsiniz ama pek çeşit yok bence genelde hep belgesel oluyor. TV+ da sadece Superonline ile satılıyor şu ara kutulu şekilde. TV+ ın kütüphanesi daha zengin bence ek olarak tabii ve HBO Max'i pakete dahil izleyebiliyorsunuz. Kısaca kutulu olarak sadece internet paketine ek şekilde satılıyor.

Not: Tivibu ayrıyeten de satılıyormuş kutulu olarak.

Film, dizi izleyeceğim. Ailem de izleyecek, bu sebeple Türk filmleri (özellikle Kemal Sunal) olsa iyi olur normal film kataloğunda. Onların dışında TV olarak da, yani canlı TV kısmını çok aktif kullanacağım. İnternet konusunda en stabil olan yani canlı TV kısmında en stabil olanı istiyorum. (internetim TTNET, Tivibu GO kullandım bir dönem, orada da 30sn falan durup sonra HD oluyordu, o tarz istiyorum) ekstra normal TV gibi kanallar arasında gezinmek istiyorum, o da ayrı yani. Canlı TV'de sadece bir kanalı seçerek değil, atıyorum 11'den 12'ye geçebilmek falan istiyorum kanal listesine gitmeden.

Hocam ben Canlı TV kanalları için TV+ kullanıyorum çok memnunum film dizi tarafında HBO Max'li paketini alırsanız daha çok dizi ve filme erişebilirsiniz. (yabancı)

Hocam ben canlı TV kanalları için TV+ kullanıyorum çok memnunum film dizi tarafında HBO Max'li paketini alırsanız daha çok dizi ve filme erişebilirsiniz. (yabancı)

Tamamdır hocam teşekkürler o zmaan TV+ a geçeceğim gibi gözüküyor.

Hocam ben canlı TV kanalları için TV+ kullanıyorum çok memnunum film dizi tarafında HBO Max'li paketini alırsanız daha çok dizi ve filme erişebilirsiniz. (yabancı)

Peki uygulamada (yani normal tv+ uygulamasında android tv lerdeki) bir kanaldayken ekteki kumandanın (googleye yazdım ilk çıkan kumandayı attımda buraya tv kumadnası olarak düşünün siz) üzerinde gösterdiğim tuşa basınca diğer bir kanala atlıyor mu hocam yoksa illaki geri yapıp oradan kanalı seçip bir tanesini mi izleyebiliyorum?

Dosya Ekleri

• 1769366568549.webp
    1769366568549.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme: