Kendi uygulama kütüphanesine mahkumsun onun dışında aşırı eksileri yok. YouTube ve Netflix gibi platformlarda 4K televizyonum, 4k videoları sorunsuz ve donmadan açıyor. He bir de tarayıcısı eski kaldığından çoğu site açılmıyor. IPTV kullanmak da çok rahat bu arada, ott Player desteği var.
Kendi uygulama kütüphanesine mahkumsun onun dışında aşırı eksileri yok. YouTube ve Netflix gibi platformlarda 4K televizyonum, 4k videoları sorunsuz ve donmadan açıyor. He bir de tarayıcısı eski kaldığından çoğu site açılmıyor. IPTV kullanmak da çok rahat bu arada, ott Player desteği var.
Ben sadece Youtube, Netflix gibi uygulamaları kullanacağım ve Samsung ekosistemim olduğu için AI özelliklerini kullanacağım. Görüntü kalitesi zaten iyidir diye düşünüyorum. Sizce almalı mıyım pişman olur muyum? Yoksa Google TV falan daha mı iyi?
Ben sadece Youtube, Netflix gibi uygulamaları kullanacağım ve Samsung ekosistemim olduğu için AI özelliklerini kullanacağım. Görüntü kalitesi zaten iyidir diye düşünüyorum. Sizce almalı mıyım pişman olur muyum? Yoksa Google TV falan daha mı iyi?
Google TV çok daha iyi, yazılım kısıtlaması yok dilediğin uygulamayı kurabiliyorsun telefon gibi.
Ama böyle bir ihtiyacın yoksa tercih edilebilir, standart TV arayüzü vaov olayı yok.
Google TV çok daha iyi, yazılım kısıtlaması yok dilediğin uygulamayı kurabiliyorsun telefon gibi.
Ama böyle bir ihtiyacın yoksa tercih edilebilir, standart TV arayüzü vaov olayı yok.
Tizenos hızlı ve stabil, Netflix/YouTube gibi ana uygulamalar sorunsuz çalışır eksileri uygulama seçeneği Android TV kadar fazla değil, özelleştirme sınırlı, reklam/öneri var, chromecast yok, ileri kullanıcılar için kısıtlı. Normal kullanım için yeterli, çok uygulama/mod isteyenler Android TV box eklemek iyi tercih olur.
Kullanıma göre.
Tizenos hem Samsung hem Apple ekosistemindeki biri için çok harika ancak ileride herhangi başka bir marka ekosisteme geçecek olursanız aşırı kısıtlayıcı olur.
Ben sadece YouTube, Netflix gibi uygulamaları kullanacağım ve Samsung ekosistemim olduğu için AI özelliklerini kullanacağım. Görüntü kalitesi zaten iyidir diye düşünüyorum. Sizce alınır mı? Pişman olur muyum? Yoksa Google TV falan daha mı iyi?
Tizenos hem Samsung hem Apple ekosistemindeki biri için çok harika ancak ileride herhangi başka bir marka ekosisteme geçecek olursanız aşırı kısıtlayıcı olur.
Uyguna geliyorsa daha mantıklı olabilir. Apple ekosistemine geçeceği zaman Apple TV gibi alternatiflerle devam da edebilir. Aynı fiyattaysa Android TV daha mantıklı.
Samsung cihaz kullanıyorsanız şu an çok iyi. Google TV'ye kıyasla eksiklerler evet mevcut ama kötü değil. 2025 sonrası modellerde 7 yıl güncelleme garantisi olacağını söylemişti Samsung.