ASUS K52F laptop.
i3 M370 2.4GHz 2 çekirdek 4 sanal çekirdek.
64MB işlemciden Intel HD Graphics ekran kartı.
4 GB DDR3 1067MHz 2X2.
112 GB SSD.
MBR Windows 10 Home 64 Bit.
Bu arada oyunu ilk yüklediğimde 1.12 optfine fıstık gibi çalışıyordu Google açtım oyun açıkken chatte OpenGL hatası spamlaya başladı o gündür bu hatalar devem ediyor Java sürümümde 8 bu arada.
Oyunu defalarca sil yükle yaptım ekran kartı sürücülerini sildim yükledim gene düzelmedi.

Son düzenleme:
İntel hd driver sürücüsünü yeniden kurmayı denediniz mi? İnternette işlemcinizin Windows 10 sürücüsünü bulamadım. Windows 7 sürücüsünü mü kurdunuz?

Malasef bunlar olmadıysa son çare Legacy Launcher'ı deneyin dün ben 2 saat oynadım virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı.

Maalesef bunlar olmadıysa son çare Legacy Launcher'ı deneyin dün ben 2 saat oynadım virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı.

Evet deneyeceğim hocam zaten çoğu kişide kullandım soran yok diyor.

Maalesef bunlar olmadıysa son çare Legacy Launcher'ı deneyin dün ben 2 saat oynadım virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı.

Peki hocam sonkez bir şey soracağım şimdi TL Legacy indirip 1.12 kurduktan sonra Launcher'in internet bağlantısını kesebilir miyim? Kessem iyi olur mu uzaktan bağlanma ve herhangi bir şey göndermesini engelleyip güvenli olmaz mı?

Son düzenleme:
Evet deneyeceğim hocam zaten çoğu kişide kullandım soran yok diyor.

Peki hocam sonkez bir şey soracağım şimdi TL Legacy indirip 1.12 kurduktan sonra Launcher'in internet bağlantısını kesebilir miyim? Kessem iyi olur mu uzaktan bağlanma ve herhangi bir şey göndermesini engelleyip güvenli olmaz mı?
Sadece offline oynayacaksanız yapın, zararı olmaz.