Bütçe
1500
Hocam zaten şu ana kadar konuşmamızdan benim bilgilerimin de oldukça sınırlı olduğunu anlamışsınızdır :) sanırım gerçekten bütçem ve şu anki bilgim dahilinde ekstra bir güç ünitesi, kart vs. olmadan alabileceğim en iyi seçenek HD681. ses alması veya vermesi benim için elzem değil. Hatta dışarıdan ses gelmesi işime dahi geliyor. Her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum.

E tamam o zaman HD681 al bak keyfine.

Pad konusuna da kullandıktan bir süre sonra karar verirsin dediğim gibi şart değil.

HD 681 artılamaya geldim. Bir sene kadar kullandım. Kesinlikle alınır.

Hangi ses yongasiyla/kartiyla kullandiniz hocam, bende konuyu okuduktan sonra biraz baktim İzmir'de oturuyorum yazin v2X takamiyorum sicaktan, IEM kulaklikta pek sevmiyorum rahat edemiyorum. Almayi dusundum o yuzden hava aliyor falan rahat olur gibi geldi.

Hangi ses yongasiyla/kartiyla kullandiniz hocam, bende konuyu okuduktan sonra biraz baktim İzmir'de oturuyorum yazin v2X takamiyorum sicaktan, IEM kulaklikta pek sevmiyorum rahat edemiyorum. Almayi dusundum o yuzden hava aliyor falan rahat olur gibi geldi.

ASUS Xonar DSX vardı bende HD 681 varken. Gamepad'e ve ufak bir dongle DAC'a takmayı da denedim sorunsuz kullanılıyor zaten öyle de. Düz bir anakart/laptop kulaklık portuyla da kullanılır rahatlıkla.

İyi bir ses yongasıyla performansın dibini sıyırırsınız biraz daha fark oluşur elbette. Ama çok elzem midir, sanmıyorum.

Anakart üzerinden kullandım yeterliydi, ES100MK2 ve CDA-M1p üzerinden kullandım ses yüksekliği harici pek bir fark yoktu. HD681 için özel bir şeye ihtiyacınız yok.

Hava çok almıyor yani yine terletiyor açıkçası.