Doğru hocam o kampanyalar da var. Ben de kullanacağım mousepad alırken. Mouse Scyrox desek zaten 7000 civarı kalıyor ama İyzico var GamingGen'de %10 veriyor. Klavyeye de 2500-3000 desek alınabilir cidden.
HyperX'i garantisinden dolayı öneriyorum ben. Kulaklıkta vs. sorun olduğunda HyperX canlı desteğe fatura yolluyorsunuz ve direkt olarak eskisi sizde kalabilir diyerekten İstanbul'dan yeni kulaklık yolluyorlar. Ayrıca ücretsiz mikrofon, kulak padi gibi yedek parça temin edebiliyorsunuz HyperX'ten. Bunlar Corsair'de yok.
HyperX'i garantisinden dolayı öneriyorum ben. Kulaklıkta vs. sorun olduğunda HyperX canlı desteğe fatura yolluyorsunuz ve direkt olarak eskisi sizde kalabilir diyerekten İstanbul'dan yeni kulaklık yolluyorlar. Ayrıca ücretsiz mikrofon, kulak padi gibi yedek parça temin edebiliyorsunuz HyperX'ten. Bunlar Corsair'de yok.
Akko 3000 serisi alınmaz.
Ayrıca Amazon'da İyzico olayı yok. Sadece Parolapara oluyor, o da 800 TL zaten.
Akko 3000 serisi alınmaz.
Ayrıca Amazon'da İyzico olayı yok. Sadece Parolapara oluyor, o da 400 TL zaten.
O bağlantı sorunu benim 5098B Plus'da da var. Bazen basmıyor veya çift tıklıyor. Kablolu hiçbir sorun yok. Akko destek uzaklıktan olabilir dedi ama bilmiyorum. Kablolu için önermiştim. 2 yıl 3068B+ kullandım sıkıntısız (2.4Ghz dahil).