Bütçe
₺10.000
@BerkayZ87 G2724D modeli alınır mı? ₺10.000 bütçeye daha iyi bir monitör var mı? 2K, flat, +144 olması şart benim için. Günlük kullanıcıyım FPS, MOBA, AAA, film için kullanıyorum. Çok nadir video düzenleme, fotoğraf düzenleme yapıyorum. G24F-2 gibi uzun vadede sıkıntı çıkartacak bir monitör istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz artar mı? Biraz uykuluyum o yüzden isteklerinizi anlamamışsam kusura bakmayın. :)

Biraz artar mı?

Biraz uykuluyum o yüzden isteklerinizi anlamamışsam kusura bakmayın. :)
Hocam arkadas flat istemis

@BerkayZ87 G2724D modeli alınır mı? ₺10.000 bütçeye daha iyi bir monitör var mı? 2K, flat, +144 olması şart benim için. Günlük kullanıcıyım FPS, MOBA, AAA, film için kullanıyorum. Çok nadir video düzenleme, fotoğraf düzenleme yapıyorum. G24F-2 gibi uzun vadede sıkıntı çıkartacak bir monitör istemiyorum.

Biraz artar mı? Biraz uykuluyum o yüzden isteklerinizi anlamamışsam kusura bakmayın. :)

Artmaz. Uykulukla alakası yok yaptığınız ezberdir bu huyunuzdan vazgeçmenizi öneririm.

Üzecek cinste bir cihaz mı? Uzun kullanımda can sıkar mı? Herhangi bir incelemesi var ise bakabilir miyim? Önerin için teşekkürler.

@Michael MYERS hocam neye üzgün attınız?

@BerkayZ87

Son düzenleme:
Ne alacağım hakkında hala fikrim yok.

RTINGS üzerinden bakmaya çalıştım fakat E2'yi bulamadım düz G272QPF modeline baktım. Dell olanla karşılaştırdığımda sanki Dell olan daha iyi gibi geldi bana. Renk kalibrasyonuyla falan bayağı iyileşiyormuş Dell versiyonu. Alacağım monitörlerde HDR kullanmak gibi bir amacım yok, o yüzden bakmadım değerlerine. Bunların tabii ki kağıt üstü veriler olduğunu biliyorum. Bu bütçede en iyisi diyebileceğimiz bir model var mı? Yoksa Dell alıp geçeceğim gibi duruyor.

Kağıt üstünde parlaklıkta ve kontrastta bir tık geri kalıyor galiba, bu işlerden çok anlamıyorum eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Karanlık olmayan bir odada siyahların gri gibi görünmesi gibi bir sıkıntı yaşanır mı? Bu olay sadece karanlık bir ortamda mı gerçekleşiyor?

G2724D aldım, kullanıyorum ve stok ayarları acayip iyi hissettirdi. Sadece kontrast ve parlaklığı en yükseğe aldım gayet yeterli geldi. Standı, kalitesi bayağı iyi görünüyor şu anlık.

Son düzenleme: