mr.esat 43

Üstün
Ultimate C kullanıyordum, zaten ilk aldığım da arızalı idi. Bedavaya gelmişti ürün bana, para iadesi almıştım.
Son 4-5 aydır da sağ triggerim tam basmıyordu, genellikle yarış oyunları oynadığım için de sinir ediyordu.
Bugün onarmak için içini açtım, membran ile trigger arasında kağıt sıkıştırdım, denemediğim yöntem kalmadı. Olmadı. Hep bir yeri sorunlu oluyordu, en son iyice kurcalaya kurcalaya sağ trigger ve sağ buton patates oldu.
Yazılımsal bazda çözülebilecek bir şeyi 8BitDo'nun çözmemesi de ilgincime gitti. Mesela aynı şeyi Gamesir Nova Lite ile yaşayanlar olmuş, onun da triggerları hall efect değil, ama kalibrasyon seçeneği koymuşlar. Süper bir şey. Ağzı yüzü darmadağın oldu kontrolcümün, 8BitDo'nun beceriksizliği bence. Çok basit bir mevzuyu kendileri çözebilecekken çözmeye bile yeltenmiyorlar. Aynı sorunu yaşayan bir ton insan var Ultimate C- Ultimate için.

Neyse gelelim ana konuya.

{Hall Effect Trigger,
Kablosuz,
Polling Rate'i düşük olmasın,
Yurtiçi olması,
Pembe olmaması,
AXYB düzeni XBOX}

Mümkünse Nintendo Switch desteği, Bluetooth desteği.

Ayrıca kız arkadaşıma Gamesir Nova lite hediye etmiştim, onun kutusunun içinden sert plastik özel bir case çıktı. Direkt tam koruyordu. Harika bir aksesuardı. Uzun yola çıkıyorum bazen, gamepad çantamda zarar görebilir. Eğer ki böyle bir ürün varsa benim için çok iyi olur.

Düşündüğüm ürünler:

2C'yi de düşünüyordum ama hem bluetooth desteği yok, hem de rengini beğenmiyorum:

Varsa fikri olan belirtsin, kararsız kaldım.

2.200'e 2.000'e falan düşürtüp alabilirsiniz.

2.200'e 2.000'e falan düşürtüp alabilirsiniz.
İkinci el düşünmüyorum hocam bu bütçede. Ayrıca Nintendo layout da istemiyorum.

Nintendo layout değil ki. Fotoğraf çekmek için açmış hocam arkadaş zaten kutusunu.

Iyzico ile ilk sipariş indirimi alacağım + 2K'ye hall effect triggersiz bir şey almam mümkün değil hocam. Yani sırf o yüzden çöpe gitti kontrolcüm.

Bu çok hoşuma gitti, default olarak Nintendo Layout'la geliyor, sanırsam değişiyormuş zaten tuşlarda Windows moduna aldığımda en üst tuşa bastığımda y inputu mu gidiyor default olarak X mi? Biraz karışık, araştırmam gerekiyor. Keisnlikle düşüneceğim sağ olun.

Yok hocam senin attığınınki değişiyormuş dediğine göre. Ben de anlayamadım sanırım.
1745756703371.webp