₺2.000 Gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr.esat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gamepad

KK3 Max'de değişiyor. KK2'da yanında değişim için tuşlar gelmiyor. KK3 Max zaten 3. 000 TL.

Hall effect triggerlara sahip olduğu bilgisi yer alıyor hocam.

Bu arada illa Nintendo layout bakmanız şart değil hocam. Bilginiz olsun Pro Controller'da tuş yerlerini değiştirmek yetiyor bende öyle GameSir Nova Lite kullanıyorum.
Yok hocam tam tersi, XBOX layout olsun diyorum. Biliyorum Switch'te tuş yerlerini değiştirmek mümkün.

Tek sıkıntı ettiğim şey mesela en üst tuşa basarsam (XBOX'taki Y, Nintendo'daki X), bilgisayarda kullanırken X olarak alması ve bunu değiştirememem. Çoğu oyunda kontrolcü düzeni değiştirmek mümkün değil keyif baltalar yani.

Ozaman 1000TL daha verip KK3 Max alın. Hem 4 arka pedal hemde değiştirilebilir. Nintendo ve Xbox düzeni ile geliyor.

Hocam ben kendi kullanımıma göre söylersem Nova Lite ile oynadığımda PC de Xbox düzeni çalışıyordu ama Switch de hepsinin yerleri değişiyordu yani X, y ile A, b ile bende hepsini bir kere ayarlardan değiştirdim öyle kullanıyorum. Nova Lite ile yaşadığım tek sorun ucuz diye muz renginden aldığımdan çok leke tutuyor ve Switch gibi cihazlara bu controllerları bağlamak çok karmaşık yani 2 cihaz arası anlık geçişi bir türlü beceremedim ben her seferinde kola restart atıyorum.

Çok güzel bu Case ya, 1K'ya aldığın Nova Lite'da vardı. Bu KK2 mi? Felaketmiş baba.

Benim aslında ana alma amacım Windows ya. Switch Lite var bende biliyorsun, arada bir yere gittiğimde kardeşimle falan da oynarım diye. Pek dert değil yani, olmasa da olur. 40 yılın başında kullanacağım Switch'te, meşakatli olması ve geçiş yapmanın zor olması dert değil.

Çok güzel bu Case ya, 1K'ya aldığın Nova Lite'da vardı. Bu KK2 mi? Felaketmiş baba.

KK3 Max bu. 3000TL olan versiyon. Plastik taşıma çantası ve değiştirilebilir tuşlar ile geliyor. 4 tane arka pedalı var ama 6 çeşit farklı pedal ile geliyor kombinasyon yapabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…