₺2.000 Gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr.esat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
KK3 Max bu. 3000TL olan versiyon. Plastik taşıma çantası ve değiştirilebilir tuşlar ile geliyor. 4 tane arka pedalı var ama 6 çeşit farklı pedal ile geliyor kombinasyon yapabilmek için.
KK2 T'de geliyor

Bak hocam benim sorunum görünüşü değil, inpultarın ters algılanması.

Yani ben KK2 aldığımda, Windows'ta kullanırken en üst tuşa bastığımda (PS Üçgen, Nintendo X, XBOX Y) Y olarak mı gidecek yoksa X mi. Yoksa görünümü pek de fifi değil yani, case ile beraber geliyormuş şuan çok cezbetti siyahı da çok asil duruyor.

Steam girdisiyle kullansa sorun olmaz bence. Joyconları bile algılıyor tuşları bir kere ayarlar mis gibi.
Hocam çözülür ama Epic Games oyunlarında, XBOX Gamepass oyunlarında can sıkabilir. Dediğim gibi tam olsa iyi olur yani. Ben şu KK2'Nin bir incelemelerine bakayım, layout dışında her şeyiyle tam aradığım ürün.

Yok kasa ile beraber geliyo. Nintendo ve PC modu var zaten. PC modunda klasik Xbox düzeni. Nintendo modunda da Nintendo düzeni olarak çalışır zaten.

PC'de kullanırken gene Xbox düzeniyle kullanırsın Fiziki tuşların yeri farklı olur.

Yok kasa ile beraber geliyor. Nintendo ve PC modu var zaten. PC modunda klasik Xbox düzeni. Nintendo modunda da Nintendo düzeni olarak çalışır zaten.

Nova sir Lite da öyle çalışması gerekiyor ama düzen ters kalıyor.

Hocam şöyle olur Steam'de kütüphaneye herhangi bir uygulamayı ekleyebiliyorsunuz Epic Games eklenirse düzelir.

Kasadan kastın nedir hocam?

Fiziki tuşların yer farklı derken, anlayamadım. Yani dediğim gibi, en üst tuş Y olacak değil mi?

Nova sir Lite da öyle çalışması gerekiyor ama düzen ters kalıyor.

Hocam şöyle olur Steam'de kütüphaneye herhangi bir uygulamayı ekleyebiliyorsunuz Epic Games eklenirse düzelir.
Epic ekleniyor, Microsoft uygulamaları tam eklenmiyor, çok meşakatli malesef.

@Spartan, Bu ürünün ismi KingKong 2 mi hocam? KK2 o anlamda mı yani yoksa farklı ürünler mi?

Bir video da buldum hocam adam test yaparken Xinput olarak gözüküyor.

Şöyle diyim hocam kontroller'In üstündeki fiziki tuşlar nintendo düzeninde ama siz PC'de oynarken gene Xinput görücek otomatik olarak.

Zaten üstünde Windows ve Nintendo modları var ayrı. İnput modunu değiştirmesi için.

Bir video da buldum hocam adam test yaparken Xinput olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 144090

Şöyle diyim hocam kontroller'In üstündeki fiziki tuşlar nintendo düzeninde ama siz PC'de oynarken gene Xinput görücek otomatik olarak.
Bir gram dert değil o zaman, hiç sorun yok.
Yani gerçekten gamepad'in cinsiyeti erkek gibi duruyor. Süper. Ultimate C çok tatlıydı bu biraz daha testo booster, felaket ya valla. Glock 18 gibi.

Bir de KK3 Max 200₺ fazla, o daha mı iyi onun için değer mi arkadaşlar ne dersiniz?

Piyasanın en iyi analoglarına sahip Gulikit bu arada. Güzel ürün bence.

Hocamın basettiği tuşta bu şekil çalışıyor. Anlık geçiş olması güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…