Bütçe
₺20.000

KaylaZ

Uzman
Arkadaşlar merhaba, kulaklık kullanamadığımdan dolayı şu anda kullandığım Razer Blackwidow V3 Green Switch uzun kullanımlarda rahatsız etmeye başladı. Bundan ötürü artık sessiz bir klavyeye geçmek istiyorum. Şu anda aklımda Razer Huntsman V3 Pro (us layout 7K - TR layout 9k) ve SteelSeries Apex Pro gen 3 (UK layout 11k) var fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Eğer Huntsman alırsam TR layout almayı düşünüyorum çünkü yarım boyutlu enter tuşuna alışabileceğimi sanmıyorum.

Öncelikle klavyenin kesinlikle %100 olması(sıkıştırılmamış), ses silindiri olması, bilek desteği olması, sessiz olması ve ISO (büyük enter tuşu) olması gerekiyor. Zorunlu olmasa bile ekstra USB girişi ve makro tuşları olan bir klavye olursa daha iyi olur. Bütçe sıkıntım yok. İstediğim özellikler olduğu sürece ve Türkiye'den alabildiğim sürece 20.000₺'ye kadar çıkabilirim. Mümkünse Türkçe layout bir klavye arıyorum fakat yukarıda yazdığım özellikler olduğu sürece UK layout klavye de alabilirim.

Nx snow bayağı sessiz ve rahat bir Switch.

Teşekkürler hocam incelemelerine bakacağım. Diğer iki klavyeye kıyasla nasıl bir artısı var ve malzeme kalitesi olarak ASUS'un ürünleri iyi midir?

NX Snow baya sessiz ve rahat bir switch.

Amazon'dan almanızı tavsiye ederim.

Bence daha kaliteli. SteelSeries'in kasası belki daha iyidir ama çok fark etmezsiniz.

Hocam incelemelere baktım fakat pek aklıma yatmadı şu anda Apex Pro gen3 almayı düşünüyorum UK layout klavyeyi daha sonradan TR keycaps ile çevirebilir miyim? ISO olduğu için sıkıntı olmaz değil mi?

Hocam incelemelere baktım fakat pek aklıma yatmadı şu anda Apex Pro gen3 almayı düşünüyorum UK layout klavyeyi daha sonradan TR keycaps ile çevirebilir miyim? ISO olduğu için sıkıntı olmaz değil mi?
Büyük enter olmuyor diye biliyorum. Altındaki switche uymayabilir.