Arkadaşıma bakıyoruz oyun oynayacak, milyon tane model olduğundan konu açmak istedim.

Örnek bunları buldum ama fiyat performansı nasıldır bilmiyorum.

Arkadaşıma bakıyoruz oyun oynayacak, milyon tane model olduğundan konu açmak istedim.

Örnek bunları buldum ama fiyat performansı nasıldır bilmiyorum.
HP panel olarak zayıf. LOQ ise oyun oynarken şarjda pili düşürüyor, adaptör yetmiyor.

F/P olarak alttaki LOQ kâfi.
Bütçeyi tam kullanmak isterseniz bunu öneririm ürün sıfır sanırım stokları azdı yenilenmiş veya ikinci el ibareside yazmıyor.

HP panel olarak zayıf. LOQ ise oyun oynarken şarjda pili düşürüyor, adaptör yetmiyor.
Adaptör için yetkili servise yazınca değişim yapıyorlar.

F/P olarak alttaki LOQ kâfi.
Bütçeyi tam kullanmak isterseniz bunu öneririm ürün sıfır sanırım stokları azdı yenilenmiş veya ikinci el ibareside yazmıyor.

Adaptör için yetkili servise yazınca değişim yapıyorlar.
Yapıyorlar diye kesin konuşamayız. Biz yapıyorlar deriz, Lenovo yapmaz, mahçup hissederim konu sahibine karşı. Ama evet, F/P ürünü tam da. Adaptör ise biraz zahmetli bir süreç, 3-4 hafta oldu ama hala 230'u alamadım. Alabileceğim de meçhul. Oyalayıp duruyor Lenovo.

@totra_proska Üstüne biraz daha koyarsan bunu alabilirsin:

Nitro çok güzel lakin bu satıcı bildiğim kadarıyla outlet cihazlar satmakta. Başka alternatifler var mı?
asddddddd.webp