Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7.000 TL
ExellionTR
Başarılı
ROG pelta veya Nova 5 Wireless. Nova 5 geçen haftalarda 5 k civarına satılıyordu, zamlanmış ama güzel kulaklıktır. Pelta da aynı şekilde, Nova'ya göre daha konforlu.
ROG Pelta'nın ses düzeyi düşük diye okudum ama 1-2 yerde ikisi arasında çok fark var mı?ROG pelta veya Nova 5 Wireless. Nova 5 geçen haftalarda 5 k civarına satılıyordu, zamlanmış ama güzel kulaklıktır. Pelta da aynı şekilde, Nova'ya göre daha konforlu.
Pelta kullanıyorum ses kalitesi gayet yeterli. Hoporlor olarak kullanmayacaksanız sıkıntı yaşatmaz memnun eder.ROG Pelta'nın ses düzeyi düşük diye okudum ama 1-2 yerde ikisi arasında çok fark var mı?
ExellionTR
Başarılı
ROG Pelta'nın ses düzeyi düşük diye okudum ama 1-2 yerde ikisi arasında çok fark var mı?
Doğru. Pelta'yı kardeşim kullanıyor, konforu kalitesi gayet iyi, ses kalitesi de iyi ama bana ses seviyesi düşük geldi. CS'de pelta ile sesi 80-90'lara almam gerekiyor. FxSound ile bu sorunun çözüldüğünü söylemişti forumdan biri. Nova'da bunu 30 seviyelerinde yapabiliyorum, 80 seviyelerine çıkaramıyorsun zaten, aşırı yüksek geliyor ses. Nova'da düşük ses gibi bir sorun yok bangır bangır ses veriyor, ikisinde de dip ses, uğultu yok. Mikrofonları çok kaliteli, temiz ses veriyor. Nova 5'in yazılımı çok detaylı ve karmaşık, zaten profesyonel değilsen birkaç basit ayar yapıp bir daha ellemezsin muhtemelen. Pelta'nın arayüzü çok daha basit ve Türkçe.
Görünüş olarak da Pelta hoşuma gitti ya galiba onu alıcam teşekkürler.Pelta kullanıyorum ses kalitesi gayet yeterli. Hoporlor olarak kullanmayacaksanız sıkıntı yaşatmaz memnun eder.
Oynadığım tek oyun Rise Online o yüzden oyun içerisindeki ses kalitesinin çok önemi yok. Teşekkür ederim bilgiler için Pelta'nın görünüşü de hoşuma gitti onu alıcam gibi.Doğru. Pelta'yı kardeşim kullanıyor, konforu kalitesi gayet iyi, ses kalitesi de iyi ama bana ses seviyesi düşük geldi. CS'de pelta ile sesi 80-90'lara almam gerekiyor. FxSound ile bu sorunun çözüldüğünü söylemişti forumdan biri. Nova'da bunu 30 seviyelerinde yapabiliyorum, 80 seviyelerine çıkaramıyorsun zaten, aşırı yüksek geliyor ses. Nova'da düşük ses gibi bir sorun yok bangır bangır ses veriyor, ikisinde de dip ses, uğultu yok. Mikrofonları çok kaliteli, temiz ses veriyor.
ExellionTR
Başarılı
Görünüş olarak da pelta hoşuma gitti ya galiba onu alacağım teşekkürler.
Oynadığım tek oyun Rise online o yüzden oyun içerisindeki ses kalitesinin çok önemi yok. Teşekkür ederim bilgiler için Pelta'nın görünüşü de hoşuma gitti onu alacağım gibi.
Üzmez sizi. Şimdiden hayırlı olsun ve bol farmlar. Cz'deki +9'lu elemanlara dikkat edin nefes aldırmıyorlar
Üzmez sizi. Şimdiden hayırlı olsun ve bol farmlar. Cz'deki +9'lu elemanlara dikkat edin nefes aldırmıyorlar.
Pokeyim ben ya full+full asas var elimin altında onlar bana dikkat etsin
Kulaklık geldi mikrofonu taktım açıyorum ama mikrofon çalışmıyor sebebi nedir?
Son düzenleme: