Bütçe
₺4000-6000

ethernet cablesu

Çalışkan
Bütçem bu kadar yüksek değildi fakat bluetooth klavye aramaya başlarken farklı mekanik anahtarlar ve anahtar üreticileri olduğunu keşfettim. Vazgeçilmez kriterim bluetooth, tactile ve sessiz mekanik klavye olması

Sizce ne alırsam uzun ömürlü götürür, sessiz diye geçen kahverengi modellerini veya Cherry'nin Logitech'teki karşılığı GL anahtarları kütüphanede sınıfta evde gece gündüz kullanabilir miyim?

Araştırmalarım sonucu Keychron K5 Max Brown alacaktım fakat GarantiPay destekleyen ve bu klavyenin satıldığı tek site ePttAVM fakat 5800'e çıkıyor fiyat. O paraya Logitech alırım ama o tarafta da mekanik anahtar modellerini bilmiyorum (videolar yetersiz) sadece Logitech GL anahtarlar sessiz diye okudum yabancı yorumlarda.

K5 Max Brown aldım merak eden olursa tecrübelerimi ve hislerimi paylaşabilirim. Bu klasmandaki özellikleri içeren markalarla da her ne kadar kullanmasam da araştırmalarım sonucu onlarla da kıyas yapacağım: Wraith, Logitech veya Royal Kludge

Ama yine de aynı fiyata en iyi özelliği via programlanabilir/QMK olması. Logitech de mesela çoğu özellik yok. Benzetme yapacak olursam Samsung/Elma ikilemesi gibi

Son düzenleme: